SoftServe увійшов до звіту Gartner “Магічний квадрант постачальників кастомізованого програмного забезпечення 2023” в категорії challenger / Все новости / Главная

SoftServe, глобальна ІТ-компанія з українським корінням названа челенджером у звіті Gartner “Магічний квадрант 2023” для сфери послуг з розробки програмного забезпечення. Компанія була відзначена за здатність виконувати завдання та повноту візії.

SoftServe є визнаним на ринку бажаним партнером для деяких зі світових технологічних провайдерів та корпорацій,” коментує Алекс Чубай, CTO, SoftServe. “Наш підхід передбачає цілісну перспективу, яка охоплює бізнесовий хист, користувацький досвід, хмарні технології та інженерію даних, а також передові технології, такі як генеративний Штучний Інтелект, які дозволяють нашим клієнтам створювати відзначені нагородами цифрові продукти та трансформувати бізнес”.

Звіти “Магічний квадрант” є підсумком ретельних, заснованих на фактах досліджень в межах конкретних ринків. Звіти дають широке уявлення про позиції провайдерів на тих ринках, які мають високі темпи зростання і чітку диференціацію провайдерів.

Понад 30 років клієнти SoftServe покладаються на передовий досвід глобальної команди висококваліфікованих технологічних експертів, які надають безпрецедентну підтримку та впроваджують інновації в розробці програмного забезпечення.

Віримо, що визнання SoftServe як челенджера в звіті “Магічний квадрант” є кульмінацією глибини та ширини наших технологічних можливостей, десятиліть досвіду та виняткових інженерних талантів, які щодня створюють ціннісні рішення світового рівня для наших клієнтів”, коментує Чубай.

Звіт "Магічний квадрант" базується на критеріях здатності постачальника виконувати роботу та мати повноту візії. Щоб дізнатися, чому визнали SoftServe, та дізнатися більше про аналітику Gartner щодо ринку послуг з розробки програмного забезпечення, звіт можна переглянути тут.

 

Тэги:   SoftServe

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: