LG представляє телевізори QNED 2024 з покращеною якістю зображення та широким вибором екранів / Все новости / Главная

Корпорація LG готується випустити нову лінійку телевізорів, що входять до модельного ряду 2024 року - QNED 2024 та QNED Mini LED. Ці новинки вражають із застосуванням передових технологій обробки, які базуються на штучному інтелекті.

Телевізори LG 2024 QNED оснащені процесором α8 AI, який, порівняно з попередніми моделями, покращив продуктивність штучного інтелекту на 1,3 рази, підняв графічні показники на 2,3 рази та збільшив швидкість обробки в 1,6 рази. Цей високопродуктивний процесор разом з функціями штучного інтелекту призначений для вдосконалення якості відтворення контенту:

  • AI Picture Pro здатний розпізнавати обличчя, об’єкти та фон на зображенні, доповнюючи їх текстурою та деталями;
  • Dynamic Tone Mapping Pro аналізує зображення в реальному часі, розділяючи його на блоки та підкреслюючи найтемніші та найсвітліші ділянки, оптимізуючи HDR;
  • Personalized Picture Wizard дозволяє користувачам самостійно налаштовувати якість зображення, вибираючи з декількох варіантів;
  • AI Sound Pro забезпечує вражаючий віртуальний об’ємний звук 9.1.2 через вбудовані динаміки телевізора;
  • WOW Orchestra інтегрує звукову панель LG та динаміки телевізора, створюючи вражаючу 3D аудіосистему.

Окрім цього, компанія обіцяє високу якість зображення завдяки технологіям кольору LG Quantum Dot і NanoCell, а також використання технології локального затемнення. Моделі QNED 2024 підтримують Apple AirPlay і Chromecast, а також пропонують спеціальні функції для користувачів з особливими потребами.

Лінійка телевізорів LG QNED 2024 вражає різноманіттям розмірів екранів, розпочинаючи від флагманської 98-дюймової моделі. Моделі QNED85 і QNED80 відзначаються елегантним дизайном з тонким профілем всього 29 мм.

Світлодіодні телевізори QNED Mini LED від LG, зокрема модель QNED90, вражають реалістичністю контрасту та використанням функції Precision Dimming для покращення градацій та точного керування підсвічуванням. Модель QNED90 оснащена технологією Million Gray Scale, яка розрізняє відтінки сірого з точністю до 20 біт.

Презентація нових телевізорів LG відбудеться під час міжнародної виставки CES 2024, яка проходитиме з 9 по 12 січня в Лас-Вегасі.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: