Glovo та Фонд Сергія Притули збирають кошти на рюкзаки для військових медиків / Все новости / Главная

Компанія Glovo оголосила по співпрацю з Благодійним фондом Сергія Притули з метою допомоги військовим медикам та розпочала першу спільну ініціативу — збір на укомплектовані медичні рюкзаки. Вартість одного такого наплічника становить 48 724 гривень.

З 1 до 11 лютого користувачі застосунку мають можливість замовити спеціальні страви зі знижкою від ресторанів-партнерів, а 10 гривень з кожного замовлення будуть перераховані на збір. Для збору коштів Glovo створив бабл на головному екрані, в якому зібрав партнерські заклади, які долучилися до ініціативи.

До збору долучились великі ресторанні мережі Pizza Day, “Сушия”, Tbiliso, il Molino та інші. Замовити благодійні страви та допомогти зібрати кошти можуть користувачі застосунку в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі, Івано-Франківську, Борисполі, Броварах, Чернігові, Черкасах, Чернівцях, Ірпені, Рівному, Полтаві та Вінниці.

Проєкт зі збору коштів на укомплектовані рюкзаки допоможе забезпечити медиків усіма необхідними інструментами, щоб ефективно надавати допомогу та врятувати більше поранених бійців. Ми знаємо, як важлива підтримка для наших захисників, адже деякі зі співробітників компанії також знаходяться в ЗСУ”, — коментує Марина Павлюк, генеральна директорка Glovo в Україні.

“Ви можете допомагати Війську, живучи своїм повсякденним життям. Ми маємо ще одну таку можливість, яку надають Glovo та усі заклади-партнери нашої спільної акції. Ви замовляєте в застосунку їжу після робочого дня, а поки кур'єр їде до вас —  десяток гривень з вашої вечері  вже полетіли на рюкзаки для медиків. Гривня до гривні — так ми забезпечимо рюкзаками тактичної медицини бойових медиків. Наші військові на полі бою працюють щодня, щоб захищати нас. Тому донатити у будь-який зручний спосіб має стати для кожного з нас простою щоденною звичкою", — розповідає про проєкт Сергій Притула, засновник Благодійного фонду Сергія Притули.

Усі медичні рюкзаки пошиті з якісних матеріалів та зібрані за протоколом M.A.R.C.H. До складу рюкзака входять ноші, турнікети, бинти та бандажі різних видів, ножиці, шприці, шина, очні щитки, назофарингеальні трубки, тактична пов’язка, армований скотч, маркер, картка пораненого, декомпресійні голки, шийний комірець, катетер, марлеві серветки тощо. Всі ці засоби  необхідні бойовому медику, щоб мати можливість ефективно надавати допомогу пораненим на передовій.

Після 11 лютого компанія Glovo звітуватиме про результати збору, а також анонсує подальші кроки у співпраці з Фондом Сергія Притули.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: