Фонд Сергія Притули та lifecell оголошують про можливість донатів у криптовалюті на збір «Почуй своїх‎» завдяки партнерству з WhiteBIT / Все новости / Главная

До спільного фандрейзингу мобільного оператора lifecell та Благодійного фонду Сергія Притули приєднався криптопартнер WhiteBIT. Відтепер долучитися до спільного збору «‎Почуй своїх» на зв'язок Силам Оборони України можна внеском у криптовалюті, що стало можливим завдяки рішенню від Whitepay, який входить до екосистеми WhiteBIT. Цей крок дає змогу залучити ширше коло донорів, надаючи можливість приєднатися до збору незалежно від географічної локації та валюти користування.

Збір «‎Почуй своїх» має на меті зібрати 14,2 мільйона гривень для закупівлі 100 комплектів радіозв’язку для 100 підрозділів Сил Оборони України. Кожен комплект містить автомобільну радіостанцію Motorola DM4400, портативну цифрову радіостанцію Motorola DP4800, а також п’ять портативних цифрових радіостанцій Motorola DP4400.

Ця ініціатива спрямована на досягнення високої продуктивності у військових, швидкої відповіді на будь-які зміни в бойових умовах, а також для забезпечення скоординованої взаємодії між підрозділами. Зокрема, радіозв'язок є незамінним у місцях, де немає мобільного покриття, а також для передавання оперативної інформації та виклику медичної евакуації.

Свій внесок у забезпечення зв'язку для захисників можуть зробити всі небайдужі, незалежно від того, де вони знаходяться та якою валютою користуються. Завдяки компанії Whitepay, що спеціалізується на наданні криптоеквайрингу для бізнесу та благодійності, зробити донат у криптовалюті можна через головну сторінку збору, обравши зручну мережу та зазначивши суму.

У 2023 році на благодійність за допомогою рішення від Whitepay було зібрано понад 500 000 USDT. Зазначимо, що криптовалюта USDT привʼязана до курсу долара США в співвідношенні +/- 1:1, тобто 1 USDT = 1$. Пожертви з використанням криптовалют стають усе більш популярним способом фандрейзингу. Впродовж останніх років технології блокчейну роблять благодійність можливою без зайвих посередників та перешкод. Тим часом приватність, швидкість та низькі комісії дають змогу організаціям ефективно реагувати на гуманітарні кризи.

За сприяння Whitepay, проєкт «Почуй своїх‎» розширює можливості для міжнародної підтримки та робить процес допомоги зручним для учасників з усього світу. Завдяки долученню до збору максимальної кількості людей як в Україні, так і поза її межами, українські військові швидше зможуть отримати необхідне обладнання для забезпечення ефективного зв'язку, що є ключовим чинником у підтриманні національної безпеки та оборони.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: