Honeycomb Software вдруге забирає трофей найбільшого стартап-шоу Гʼюстону / Все новости / Главная

Українська ІТ-компанія Honeycomb Software вдруге поспіль здобула перемогу на одному з наймасштабніших змагань стартапів CodeLaunch HOU 2024, ставши пріоритетним партнером-розробником для малого та середнього бізнесу в США.

Партнером компанії у змаганні став стартап SeekerPitch, що займається оптимізацією процесів працевлаштування з допомогою технологій ШІ.

“Codelaunch 2024 був нелегким змаганням, а всі учасники-фіналісти - достойними конкурентами. Наша велика подяка Honeycomb Software за таку плідну співпрацю”, - відзначає Раян Рейзнер, засновник та президент стартапу SeekerPitch.

Вслід за перемогою на Minority CodeLaunch та CodeLaunch 2023, цьогорічний тріумф Honeycomb Software став третім поспіль на стартап-сцені Г'юстону.

“Традиція перемог, що складається, є ще одним доказом того, наскільки конкурентоспроможним є ІТ-ринок України, - ділиться Олександр Семенюк, співзасновник та CEO Honeycomb Software. - Йдеться не лише про перше місце. В першу чергу, ми щасливі демонструвати характерні риси українців - наполегливість, цілеспрямованіть, та відданість своїй справі”.

Основними технологічними здобутками Honeycomb Software стали напрацювання функціоналу з допомогою ШІ. В результаті співпраці, стартап SeekerPitch став одним з найяскравіших проєктів для інвестування.

“Важливо не просто йти в ногу з часом, а й розумно застосовувати технології, - зазначає Максим Войтко, Head of AI & Data Engineering team. - З 2022 року Honeycomb Software активно займається розробкою з введенням ШІ, тож CodeLaunch став чудовою нагодою продемонструвати нашу експертизу в напрямку генеративного ШІ”.

Як і минулого року, грошова винагорода переможців буде направлена у благодійну організацію HTX4UKRAINE, що з 2022 підтримує Україну як інформаційно, так і фінансово.

“Спільнота HTX4UKRAINE є нашою надійною опорою в підтримці українських захисників та захисниць, а також людей, що вимушено залишили країну. Ми сподіваємося, що наша перемога конвертується в додатковий захист тих, хто щодня в небезпеці”, - коментує Олег Лисяк, VP of Partnerships компанії Honeycomb Software.

Команда Honeycomb Software висловлює подяку усім організаторам та спонсорам заходу та партнерам, що сприяють підвищенню видимості українського ІТ-сектору. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: