В Україні представлено ультратонку клавіатуру, яка підключається до 3-х девайсів / Все новости / Главная

Сьогодні компанія Logitech представила бездротові клавіатури Signature Slim K950, Signature Slim Combo та Signature Slim Combo for Business, які були створені для спрощення роботи з персональними та робочими комп'ютерами. Для людей, яким потрібен єдиний робочий простір для виконання професійних і особистих завдань, пристрої Signature Slim – це стильні дизайнерські новинки, які гарно виглядають вдома або в офісі. Завдяки більшій кількості функцій, ніж у звичайних клавіатур початкового рівня, та налаштуванню програмного забезпечення, що заощаджує час – ця клавіатура створює безперебійний, дивовижний досвід керування роботою та особистим життям.

Signature Slim Combo включає бездротову клавіатуру Signature Slim K950 і бездротову мишу Signature Plus M750 у графітовому та білому кольорах. Функція набирання тексту і натискання клавіш на домашньому та робочому комп’ютері одним дотиком задовольняє динамічний спосіб життя, де робота і дім поєднуються. Безшумне натискання клавіш клавіатури, тихе клацання миші, швидка та точна прокрутка з функцією SmartWheel допомагає зберегти зосередженість і спокій одночасно.

Клавіатура Signature Slim K950 у тонкому корпусі забезпечує зручний та швидкий набір тексту на робочому столі, як на ноутбуці. Програмне забезпечення Logi Options + App від компанії покращує досвід роботи з Signature Slim Combo і клавіатурою, оптимізуючи робочий час та щоденні завдання. Швидкі клавіші допоможуть легко переходити від роботи до відпочинку: регулятор гучності, відтворення/пауза та ввімкнення/вимкнення звуку. Функція Smart Actions дозволяє автоматизувати повторювані дії, вмикаючи кілька завдань одним натисканням клавіші, щоб розпочати або завершити свій день одним дотиком.

Для ІТ-команд, які використовують сучасну техніку для роботи, Signature Slim Combo for Business представляє новий стандарт за ціною, що ідеально підходить для широкого застосування. Комплект оснащений захищеною бездротовою технологією Logi Bolt для надійного з'єднання навіть у перевантаженому бездротовому середовищі. Завдяки Signature Slim Combo ІТ-команди можуть широко використовувати клавіатуру та мишу для всіх своїх співробітників по всьому світу. А також віддалено контролювати пристрої за допомогою Logitech Sync, щоб гарантувати, що пристрої їхньої команди справні та оновлені. Крім цього, є можливість звернутись до глобальної служби технічної підтримки. Signature Slim Combo сумісна з Windows, macOS, Chrome OS та іншими провідними операційними системами.

Ціна та наявність

Бездротову клавіатуру Signature Slim K950 та комплект клавіатуру та мишу Signature Slim Combo у графітовому та світло-сірому кольорах можна придбати на сайті https://www.logitech.com.ua/ та в інших роздрібних магазинах з квітня 2024 за ціною 3999 грн та 4999 грн відповідно.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: