В Україні з'явився ігровий смартфон ROG Phone 8 Pro / Все новости / Главная

ASUS Republic of Gamers (ROG) оголосила про початок продажів в Україні нового ігрового смартфона ROG Phone 8 Pro, який поєднує в собі передові технології, інноваційний дизайн і виняткову продуктивність.

ROG Phone 8 Pro зазнав значних змін у дизайні. Він став на 15% тоншим й легшим за попередні моделі, але при цьому зберіг свою потужність. Корпус з матового металу й скла робить телефон не лише практичним, але й стильним.

Серцем ROG Phone 8 Pro є платформа Snapdragon 8 Gen 3, доповнена 16 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5X та накопичувачем UFS 4.0. Завдяки цьому телефон забезпечує неймовірну швидкість роботи й плавність геймплея.

Система охолодження GameCool 8 з новітнім теплопровідником Rapid-Cooling Conductor й оновленим кулером AeroActive Cooler X гарантує, що телефон не буде перегріватися навіть під час найвимогливіших ігор.

6,78-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення до 165 Гц й HDR10+ забезпечує чітке й яскраве зображення.

ROG Phone 8 Pro оснащений трьома камерами: основною 50 Мп, телефото 12 Мп й надширококутною 13 Мп. Завдяки цьому телефон робить чудові фото й відео навіть у складних умовах.

Штучний інтелект використовується для покращення геймінгу, фотозйомки й інших функцій смартфона.

Унікальний мінісвітлодіодний дисплей на задній панелі дозволяє власнику ROG Phone 8 Pro виразити свою індивідуальність.

Доступність і ціна

ROG Phone 8 Pro з 16 ГБ оперативної пам'яті й накопичувачем на 512 ГБ вже доступний в Україні за рекомендованою ціною 59 999 грн.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: