ASUS представила A3402WVA - моноблочний ПК для дому та офісу / Все новости / Главная

ASUS представила в Україні новий елегантний моноблок A3402WVA з 23,8-дюймовим дисплеєм. Працюючи на базі процесорів Intel Core Series 1 (Raptor Lake-U Refresh), він поєднує в собі високу продуктивність, чудову якість зображення та сучасний дизайн.

Елегантний дизайн та потужна начинка

A3402WVA вирізняється мінімалістичним дизайном з оригінальною вбудованою підставкою. Завдяки тонкому корпусу та витонченому зовнішньому вигляду він стане окрасою будь-якого інтер'єру. Моноблок доступний у двох кольорах: сріблястому та сірому, що дає змогу підібрати його під ваш стиль.

Новітні процесори Intel Core, до Intel Core 7 150U, забезпечують багатоядерну продуктивність та енергоефективність, справляючись з будь-якими завданнями. SSD-диск обсягом до 1 ТБ гарантує надшвидке читання та запис даних, роблячи роботу з інформацією максимально комфортною.

23,8-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080) та матовим покриттям має майже невидиму рамку, займаючи 88% передньої панелі. Широкі кути огляду (178°) та 100% охоплення колірного простору sRGB гарантують реалістичне та яскраве зображення. Завдяки сертифікації TÜV Rheinland дисплей випромінює менше синього світла, що робить роботу за комп'ютером більш комфортною для очей.

Широкий набір інтерфейсів

A3402WVA оснащений повним набором інтерфейсів для підключення периферійних пристроїв. Чотири порти USB 3.2, один з яких USB Type-C, дають змогу підключати до моноблока жорсткі диски, флешки, миші, клавіатури та інші пристрої. HDMI-вхід дозволяє виводити відеосигнал з ноутбука, ігрової консолі або ТБ-приставки на екран моноблока, використовуючи його як монітор. А HDMI-вихід дає змогу підключити до моноблока додатковий зовнішній дисплей.

Моноблок може оснащуватися дводіапазонним модулем Wi-Fi 6E (802.11ax) + Bluetooth 5.3 для швидкісного бездротового з'єднання.

A3402WVA оснащений декількома інструментами захисту інформації. Вебкамера має спеціальну шторку, яка закривається вручну, щоб запобігти випадковому активуванню відеозв'язку. Модуль TPM 2.0 забезпечує захищене зберігання паролів та шифрувальних ключів, а слот для замка Kensington допомагає запобігти крадіжці пристрою.

Висока надійність моноблока підтверджується офіційною трирічною гарантією від ASUS.

Доступність та ціна

Моноблочні комп'ютери ASUS A3402WVA з процесорами Intel Core Series 1 вже доступні в Україні за рекомендованою ціною від 25 999 грн. Пристрій можна придбати в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, а також у широкій мережі партнерів ASUS.

 

Тэги:   Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: