Uber представив ряд нових функцій та послуг / Все новости / Главная

Під час щорічної глобальної події GO-GET 2024, яка відбулася 15 травня, Uber представив ряд покращень, націлених зробити користувачів ближчими та заохотити живе спілкування, водночас дозволяючи їм заощадити.

Що нового пропонує Uber на глобальному рівні?

  • Uber Shuttle

Дістатися до роботи чи на концерт доступніше із Uber Shuttle! Функція дозволяє забронювати місце в місцевому трансфері разом з іншими людьми, що прямують до того самого місця, за невелику частку ціни UberX.

Просуваючи райдшеринг, Uber також є офіційним партнером подій Live Nation та провідних спортивних подій та концертів. Компанія також відкрита до співпраці з аеропортами та місцевою владою, щоб надавати зручні послуги трансферу до аеропорту для пасажирів у містах по всьому світу.

  • Поїздки UberX Share можна планувати заздалегідь

Відтепер спільні поїздки з UberX Share, що дозволяють заощадити близько 25% порівняно з UberX, можна планувати заздалегідь. Місце в UberX Share можна забронювати у будь-який час від 10 хвилин до 30 днів наперед, зафіксувавши ціну. Більше людей у меншій кількості автомобілів – це заощадження пального та скорочення викидів вуглецю, що є перемогою для наших міст.

  • Uber One для студентів

Програма підписки Uber One, що дозволяє економити на поїздках і доставці та пропонує ексклюзивні бонуси, стала ще доступнішою для студентів. Лише за половину ціни Uber One, що становитиме 4,99 доларів на місяць або 48 доларів на рік, студенти отримають повний доступ до всіх ексклюзивних цін та знижок програми, а також спеціальних пропозицій та безкоштовних товарів з улюблених місць, таких як Domino’s, Starbucks і Taco Bell.

  • Списки Uber Eats

В Uber Eats з’явилися Списки – нова функція, яка дозволить надихнутися та відкрити щось нове за допомогою підготовлених добірок закладів. Завдяки Спискам користувачі зможуть знаходити рекомендації друзів і гурманів, а також ділитися своїми улюбленими закладами харчування. Від «Десертів для побачень» до «Обідів, схвалених малюками», Списки стануть ще одним способом спілкування з друзями через спільну любов до смачної їжі.

  • Опікун Uber

Опіка та догляд нерідко лежать на плечах не тільки лікарів та медсестер, а й звичайних людей. Насправді близько 25% американців опікуються кимось. Але опіка та догляд можуть бути як подарунком, так і викликом. Тому Uber запускає нову функцію Опікун Uber, створену, аби полегшити турботу про близьких.

Підопічні зможуть додавати опікунів безпосередньо до свого застосунку Uber. Звідти опікуни зможуть легко замовляти поїздки для своїх близьких до лікаря, купувати медичне приладдя та безрецептурні товари та навіть замовляти продукти. У застосунку також буде доступний тристоронній чат, що допоможе опікунам зв’язатися з водієм чи кур’єром.

 

Тэги:   Uber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: