В Києві відбувся захід до 10-ї річниці мишки Logitech G502 з ТОП-геймерами України / Все новости / Главная

Нещодавно відбулась подія до 10-річчя мишки Logitech G502, на яку завітали ТОПові геймери України. Серед них долучились ведучий та стрімер Михайло Olsior Звєрєв, кіберспортивний експерт та аналітик Олексій Bafik Бафадаров, ведучий та стример Денис Loran Журід, професійний гравець VALORANT Євгеній MonOkson Носко та community Lead NAVI – Андрій Dobzwer Грищенко.

На захід також доєднались і спеціальні гості, а саме редактор GameDev DOU Олександр Перемот, головний редактор сайту hi-tech.ua Дмитро Табаков та відеопродюсер і редактор Root-Nation Денис Зайченко.

Учасники обговорювали власні спогади за 10 років стосовно ігор, геймдеву, кіберспорту і символу культури геймінгу - мишки Logitech G502:

“Протягом останнього десятиліття ми спостерігали за неймовірним розвитком мишки G502, яка стала символом інновацій та передових технологій у геймінгу. Почавши з оригінальної моделі, кожне покоління вражало геймерів усього світу своїми унікальними можливостями та зручністю використання”, – розповідає Михайло Olsior Звєрєв, – “Ось я користуюся вже 7 років Logitech G502. Спочатку дали як корпоративну в Riot Games, а потім купив собі нову таку саму. Дуже класна, надійна, за 7 років тільки один раз заміняв”.

Починаючи з 2014-го року, Logitech G представила першу модель G502 з глибокою персоналізацією, відмінними характеристиками відстеження, швидкою реакцією і максимальним комфортом. В 2016 році – G502 Proteus Spectrum, яка надає геймерам до 16,8 мільйона налаштованих варіантів кольорів підсвічування. Згодом, у 2018 році, з'явилася миша G502 HERO, оснащена сенсором Logitech G HERO 25K – найпродуктивнішим сенсором на той час. У 2019 році миша G502 отримала бездротову технологію LIGHTSPEED для швидкої реакції та надійності, а також бездротову зарядку POWERPLAY. І зовсім нещодавно ця модель була оновлена до G502 X, G502 X LIGHTSPEED та G502 X PLUS з гібридними оптико-механічними перемикачами LIGHTFORCE

За перше десятиліття свого існування ця ігрова мишка завоювала любов ігрової спільноти завдяки чудовій продуктивності, інноваційним технологіям та лаконічному дизайну. Logitech G502 стала ігровою мишею з найбільшими продажами у світі – з моменту першого анонсу було продано понад 18 мільйонів одиниць.

Учасники обговорили як геймінг зароджувався в Україні та як він став субкультурою:

“Моя історія почалась с того, що я в першому класі на ноутбук батьків завантажив Unreal Tournament і почав дуже багато грати. Саме з цієї гри почалось моє захоплення в Gaming-індустрії та загалом FPS шутерів”, – розповідає власну історію Євгеній MonOkson Носко.

“Все почалось з 2001-го року напевно, коли я почав грати в Warcraft 2, Quake 3, Unreal Tournament. Основним прикладом був мій батько, який сам грав і досі продовжує. Він дивиться усі матчі NAVI та завжди ділиться своїми думками з приводу наших виступів”, – доповнює Андрій Dobzwer Грищенко.

Без уваги не залишили розгляд і головних ігор, які зробили великий внесок у GameDev за останні 10 років:

“Моя історія починалася з традиційних Doom та Quake. Загалом великий вплив мали Tekken, HoMM, Legacy of Kain. За останні 10 років також вийшло багато ігор, які лишили яскраві спогади — Відьмак, Останні з нас, Бог Війни, Returnal”, – ділиться власною думкою Олександр Перемот, редактор GameDev DOU.

Доповнив своїми найяскравішими спогадами і Денис Loran Журід, який грав в ТОП-10 серверу в MMO грі, в котрій провів майже 9 років. Для гравця це були кращі часи карʼєри та неймовірний досвід, що вплинув на все майбутнє життя.

Власним списком улюблених ігор поділився також Дмитро Табаков, головний редактор сайту hi-tech.ua, який додатково вказав на актуальну проблему, яка інколи заважає насолоджуватись проходженням гри:

“Сюжетні ігри стають дедалі кращими: Wolfenstein, God of War, Last of Us. Але їх псує бізнес та прагнення додати мікротранзакції продовж проходження гри”, – розповідає Дмитро.

На заході учасники згадали про еволюцію ігор за останнє десятиліття та вплив таких технологій, як G502, на ігровий досвід. Олексій Bafik Бафадаров  зазначив, що в наш час еволюціонує все – ігри та девайси розвиваються одночасно. Якщо говорити про гру в задоволення, то девайси мають бути зручними та надійними. А якщо про професійну, то тут додається ще й відгук девайса та його широкий спектр налаштувань. Всі ці параметри обʼєднує в собі Logitech G.

Денис Зайченко, відеопродюсер і редактор Root-Nation доповнив, що чим точніша передача введення від гравця – тим кращі відчуття від ігор. Найважливішим досягненням він вважає RGB. По-перше, індустрія адаптувалась візуально, по-друге, це дало поштовх на уніфікацію заліза, на централізацію та синхронізацію.

Гравці та представники медіа обговорили і майбутні тренди як в кіберспорті, так і в девайсах. Першим трендом є зменшення гендерних стереотипів в геймінгу, так як жінки почали активно долучатись до цієї індустрії. Також відеоігри опановують люди, старші за 55 років. Говорячи більше про ігри – в 2024-му році очікується реліз другої частини «Сталкера» від українських виробників. Крім цього, ігри активно заходять у метаверс і продовжать це робити.

Більше дивіться за посиланням на стрімі Михайла Olsior Звєрєва – https://www.youtube.com/watch?v=EHIpuuAgmvA.

А також на честь ювілею триває акція – до мишки Logitech G502 можна отримати в подарунок ігровий килимок G640 в ексклюзивному дизайні!

Про Logitech G

Logitech G, бренд компанії Logitech, є світовим лідером, який задовольняє потреби геймерів і кріейторів за допомогою відзначеного нагородами обладнання, програмного забезпечення та рішень. Провідні продукти Logitech G включають клавіатури, миші, гарнітури, килимки для миші, симулятори, такі як рулі та педалі керування, веб-камери, лампи та мікрофони, а також спеціалізовані рішення. Все це стало можливим завдяки інноваційному дизайну, передовим технологіям та глибокій відданості ігровій та творчій спільноті.

Logitech допомагає всім охочим реалізовувати свої бажання та прагне робити це з користю для людей і планети. Компанія заснована в 1981 році зі штаб-квартирою в Лозанні, Швейцарія. Logitech International є швейцарською публічною компанією, акції якої зареєстровані на SIX Swiss Exchange (LOGN) та Nasdaq Global Select Market (LOGI).

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: