LG представляє найновішу модель навушників, доповнену чистим графеном / Все новости / Главная

LG представляє на світовому ринку свою найновішу модель навушників TONE Free T90S. Навушники використовують чистий графен для динаміків, відхиляючись від традиційного покриття. Цей легкий та екологічно чистий матеріал, який широко використовують в передових технологіях, таких як напівпровідники та сонячні батареї, допомагає знизити вібрації та надає можливість насолоджуватися збалансованим і точним звуком з потужним басом та покращеними середніми та високими частотами. Дизайн навушників T90S розрахований на максимальний комфорт завдяки легкості графену, що забезпечує зручну посадку навушників і  комфорт протягом тривалого прослуховування.

Серія LG T90 TONE Free продовжує забезпечувати високий рівень об'ємного звуку, ставши першими навушниками з Dolby Atmos, які підтримують Dolby Head Tracking™ на всіх пристроях. Технологія Dolby Head Tracking адаптує звук на основі рухів голови користувача, створюючи динамічне відчуття занурення, яке ставить слухача у центрі подій. Незалежно від того, слухаєте ви музику, занурюєтеся у фільм чи серіал або граєте, високоякісний звук захоплює користувачів на смартфонах, планшетах або телевізорах з великим екраном.

Новинка полягає в тому, що навушники T90S тепер підтримують технологію Dolby Head Tracking з аудіо якістю до 24 біт / 96 кГц, що дозволяє користувачам насолоджуватися якістю студійного рівня. Найновіші навушники також пропонують додаткову гнучкість з Dolby Atmos Optimizer, з оптимізованим просторовим звуком на основі трьох регульованих рівнів, які враховують вподобання користувачів.

LG продовжує пропонувати винятковий звук у співпраці з Meridian Audio, презентуючи Meridian Headphone Spatial Processing (HSP) — спеціалізовану технологію, яка забезпечує чітку центральну візуалізацію, змушуючи слухачів відчувати себе так, ніби вони слухають стереозвукову систему. Окрім природного звуку технологія Perfect Balance від Meridian дозволяє користувачам T90S відчувати стабільний баланс тонів, незважаючи на гучність.

Покращений досвід прослуховування поєднується з турботою про гігієну завдяки ексклюзивному чохлу для зарядки LG UVnano, який використовує ультрафіолетове випромінювання для ефективного видалення 99,9 % бактерій з навушників всередині лише за 10 хвилин під час циклу заряджання. Навушники1 T90S використовують гіпоалергенні насадки, сертифіковані медично, що запобігають накопиченню бруду, ефективно зменшуючи подразнення шкіри.

У першу чергу пріоритет зручності для користувача поєднується з розширеними можливостями підключення, модель LG T90S має покращену функцію Plug & Wireless, властиву лише навушникам LG TONE Free. Завдяки кабелям USB-C — AUX і USB-C — USB C зарядний чохол T90S можна використовувати як передавач, що забезпечує безперебійне з'єднання Bluetooth між навушниками та пристроями без Bluetooth, такими як розважальні системи під час польоту, бігові доріжки тренажерного залу, готельні телевізори тощо.

На додаток до підтримки Bluetooth кодеків AAC і SBC для безперебійного з'єднання з пристроями Apple і Android, T90S також сумісний з кодеком aptX Adaptive. За допомогою програми LG TONE Free користувачі можуть синхронізувати до п'яти зовнішніх пристроїв, позбавляючи від клопоту з повторним підключенням вручну при перемиканні між пристроями. Крім того, T90S підтримує мультипідключення, що дозволяє користувачам підключатися до двох пристроїв одночасно.

Для бездоганного прослуховування та дзвінків незалежно від того, що відбувається навколо користувача, навушники LG забезпечують оптимальне шумозаглушення завдяки технології адаптивного шумозаглушення (ANC), підлаштовуючи навушники T90S до навколишнього рівня шуму в режимі реального часу. Більше того, нові ергономічні вкладиші розроблені таким чином, щоб створювати більш щільне прилягання та блокувати шуми, забезпечуючи при цьому стабільну посадку, що дозволяє ANC працювати ефективніше.

Навушники T90S забезпечують кришталево чисту якість зв'язку, створюючи відчуття, ніби співрозмовник говорить поруч. LG інтегрувала вбудовану систему з трьох мікрофонів і блок розпізнавання голосу (VPU) для моніторингу фонового шуму, вловлювання голосів користувачів і відстеження рухів щелепи. Навушники T90S оснащені новим мікрофоном з високим співвідношенням сигнал/шум (SNR), який ще більше поглинає навколишній галас, використовуючи новий алгоритм, який ізолює мову для оптимізації якості діалогів.

LG завжди прагнула забезпечити зручну посадку без шкоди для продуктивності. У співпраці з південнокорейською лабораторією ергономічних технологій дизайну POSTECH нові навушники були розроблені з ергономічною точністю і комфортом. Провели широке дослідження людського вуха, щоб визначити, як надійно зафіксувати навушники, застосовуючи найменший тиск, що дозволяє використовувати їх в різних ситуаціях, наприклад, на роботі чи під час інтенсивного тренування.

Найновіші бездротові навушники LG Tone Free T90S з'являться на основних ринках по всьому світу з травня.

 

Тэги:   LG

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: