Штучний інтелект Galaxy AI з'явиться на новому годиннику Galaxy Watch / Все новости / Главная

Samsung оголосила про розширення можливостей штучного інтелекту Galaxy AI на своїх смарт-годинниках Galaxy Watch, пропонуючи користувачам більш персоналізований та комплексний підхід до моніторингу здоров'я та фізичної форми. Ці оновлення, які стануть доступні з оновленням One UI 6 Watch пізніше цього року, поєднують в собі потужність штучного інтелекту з передовими алгоритмами та інструментами для відстеження стану здоров'я, пропонуючи користувачам глибше розуміння їхнього самопочуття та нові можливості для досягнення своїх цілей.

Розширені показники та персоналізовані рекомендації

Завдяки Galaxy AI, Galaxy Watch тепер пропонують Energy Score, який надає користувачам цілісне уявлення про їхній стан здоров'я, аналізуючи такі фактори, як сон, активність, частоту серцевих скорочень та варіабельність серцевого ритму. Wellness Tips пропонує персоналізовані рекомендації та поради щодо покращення загального самопочуття та досягнення цілей у сфері здоров'я.

Вдосконалений моніторинг сну

Samsung також вдосконалила алгоритм відстеження сну за допомогою штучного інтелекту, щоб забезпечити більш детальний та точний аналіз якості сну. Sleep Insights тепер включає показники рухливості під час сну, порушення сну, частоту серцевих скорочень та частоту дихання, на додаток до вже наявних показників, таких як хропіння, рівень кисню в крові та цикли сну.

Інтелектуальні фітнес-функції

Нові фітнес-функції, що ґрунтуються на штучному інтелекті, роблять тренування більш персоналізованими та ефективними. Galaxy Watch тепер можуть визначати аеробний та анаеробний поріг (AT/AnT) користувача, щоб допомогти їм тренуватися у правильній зоні частоти серцевих скорочень для максимального результату. Велосипедисти можуть розрахувати свій функціональний поріг потужності (FTP) лише за 10 хвилин, а також отримати персоналізований індекс потужності на основі аналізу даних штучним інтелектом.

Нові програми тренувань та функція Race

Функція Workout Routine дозволяє комбінувати різні вправи для створення персоналізованих тренувань, а функція Race допомагає користувачам відстежувати свій прогрес та порівнювати результати на знайомих маршрутах.

Нові функції Galaxy AI будуть доступні на наступній лінійці Galaxy Watch з оновленням One UI 6 Watch пізніше цього року. Обмежена кількість користувачів Galaxy Watch отримає ранній доступ до бета-тестування, починаючи з червня.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: