Як опанувати професію фармацевта: новий освітній серіал від Дія.Освіта / Все новости / Главная

Освітній серіал допоможе дізнатися більше про професію фармацевта тим, хто замислюється над вступом до профільного навчального закладу або бажає змінити траєкторію розвитку кар’єри, а також спростує міфи, які існують навколо цієї професії.

За даними єдиного порталу вакансій, це означає, що найближчими роками попит на кваліфікованих фармацевтів лише зростатиме. Що входить в обов’язки фармацевта та як опанувати цю професію? Дізнавайтеся в новому освітньому серіалі від Дія.Освіта та мережі аптек «АНЦ».

Упродовж 6 серій бізнес-тренер мережі аптек «АНЦ» Анастасія Кузьменко розкриє основні питання та деталі, пов’язані з роботою фармацевта, а саме:

  • Хто такий фармацевт і яка його місія?
  • Обов’язки фармацевта та стандартний робочий день працівника
  • Особливості професії та виклики під час роботи
  • Поради з освіти та пошуку роботи

Після перегляду серіалу можна пройти фінальний тест і додати сертифікат з результатами до резюме, щоб підтвердити базове розуміння професії потенційному роботодавцю. 

Серіал зацікавить молодь, яка обирає професію,  новачків, що тільки здобули освіту фармацевта, медичних працівників та тих, хто шукає себе в нових професіях. Під час навчання слухачі отримують відповіді на поширені запитання про цю затребувану професію, що допоможе їм зорієнтувати свій вибір.

Посилання на освітній серіал: https://osvita.diia.gov.ua/courses/pharmacist

Освітній серіал створено з ініціативи мережі аптек «АНЦ» для платформи Дія.Освіта та за інформаційної підтримки Мінцифри.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: