Майже 1000 донорів крові отримали «Гігапоміч» від lifecell та ДонорUA / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell дякує донорам та нараховує 10 ГБ мобільного інтернету за кожну донацію крові. Вже майже 1000 абонентів lifecell скористалися акцією «Гігапоміч», яку спільно реалізують lifecell та ДонорUA. Напередодні Всесвітнього Дня донора оператор продовжує дію акції ще на рік – до 30 червня 2025 року.

Акцією «Гігапоміч» мобільний оператор нагадує своїм абонентам про важливість донорства і мотивує їх здавати кров та отримувати за це подяку від lifecell — 10 ГБ мобільного інтернету. Щомісяця акцією користуються 80-100 абонентів lifecell – донорів крові. Усього за рік нараховано 957 бонусів за донацію.

За статистикою акції, найактивніші українські донори проживають у Києві, Дніпрі та Черкасах. Чоловіки майже вдвічі активніше здають кров за жінок. Найчастіше донорами крові стають люди у віці 25-38 років, а 32-річні – найбільш активні донори та учасники акції «Гігапоміч». Наймолодшому донору – 19 років, а найстаршому – 66. Найбільше донацій та нарахувань бонусу відбулось у серпні 2023 року.

lifecell продовжує дію акції «Гігапоміч» ще на рік – до 30 червня 2025 року.

«Серед тих, хто отримали гігабайти, є як регулярні донори, які користуються бонусною програмою ДонорUA, так і абоненти lifecell, що долучилися до донорства завдяки акції. А це означає, що проєкт працює як слід — ми надаємо приємні знаки уваги тим, хто вже здає кров, і залучаємо до порятунку життів нових людей», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA і Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією «Гігапоміч»?

  • Зареєструватися на ДонорUA.
  • Здати кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримати довідку.
  • Підтвердити донацію, завантаживши фото або скан довідки в особистому кабінеті.
  • Натиснути кнопку «Отримати 10 ГБ», яка з'явиться в кабінеті після підтвердження донації.
  • Отримати код підтвердження на свій номер телефону.
  • Активувати отримані гігабайти — використати їх можна упродовж 14 днів.

Акція «Гігапоміч» діє з 12 червня 2023 року до 30 червня 2025 року по всій території України, окрім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій. Взяти участь у ній можуть абоненти lifecell, які обслуговуються на індивідуальних та корпоративних тарифних планах. Абоненти, які перенесли свій номер до lifecell від інших операторів, також можуть брати участь в акції.

Слоган акції: «Ви рятуєте — ми дякуємо!»

Більше інформації на сторінці акції «Гігапоміч».

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: