Антидетект-браузер: новий інструмент для анонімності в Інтернеті / Все новости / Главная

Антидетект-браузер запобігає крадіжці конфіденційних даних із пристрою, допомагає уникнути блокування з боку сайтів та стеження в інтернеті. Зовні він схожий на будь-який інший. Головна відмінність полягає у функціональності: антидетект-браузер змінює фінгерпринт — «слід» пристрою, що залишається в Мережі щоразу, коли користувач заходить в інтернет. Саме для того, щоб залишатися інкогніто, потрібно встановлювати антидетект-браузер.

Хто користується антидетект-браузером?

Антидетект-браузер, попри «підозрілу» назву, не призначений для фішингу, спаму та шахрайських дій. Він був розроблений для тих, кому потрібно забезпечити анонімність у Мережі або працювати з безліччю акаунтів на одному сайті/платформі. Його основними користувачами стали фахівці з арбітражу трафіку, SMM-менеджери, тестувальники вебсервісів, таргетологи та маркетологи. Завдяки антидетект-браузеру вони можуть:

  • обійти антифрод-систему — блокування сайтів, через яке не можна зареєструвати новий профіль або керувати вже створеними;
  • збільшити безпеку в Мережі під час відвідування підозрілих вебресурсів;
  • анонімно заходити в інтернет, приховуючи фінгерпринт свого пристрою.

Попри однакове призначення, антидетект-браузери можуть відрізнятися за ціною, інтерфейсом, налаштуванням і рівнем захисту від блокування акаунтів. Якщо один із цих параметрів користувача не влаштовує, він переходить на інший антидетект-браузер. Переважно ним стає Octo Browser — універсальний інструмент для мультиакаунтингу з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і можливістю працювати командно на одному антидетект-браузері.

Переваги Octo Browser 

Octo Browser постійно поліпшують. Щоб актуалізувати захист користувачів від ідентифікації, у 2023 році команда розробників-дослідників і тестувальників ПЗ зробила 5 великих оновлень і 12 оновлень ядра. 

Основні переваги антидетект-браузера Octo Browser:

  • заснований на ядрі Chromium;
  • змінює понад 50 параметрів фінгерпринту на рівні ядра;
  • гнучка система налаштувань для командної роботи;
  • кілька тарифних планів — місячної або річної підписки;
  • техпідтримка, яка швидко розв’язує проблеми;
  • регулярне оновлення і додавання корисних функцій.

Octo Browser став популярним серед маленьких і великих digital-агентств, які займаються безліччю акаунтів своїх клієнтів. Вони вибирають цей антидетект-браузер через велику кількість профілів, проксі-менеджер, доступ до API, можливість створювати теги для членів команди. Також Octo Browser не менш відомий серед людей, які заробляють на криптовалюті, займаються бонус-хантингом або потребують анонімності в Мережі.

 

Тэги:   Браузеры

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: