Функція стислого викладу групового чату у Viber доступна всім українцям / Все новости / Главная

Viber зробив функцію стислого викладу групового чату доступною всім українцям. Функція на базі технології Open AI аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у груповому чаті й виокремлює з них ключові пункти в короткому викладі на одне повідомлення. Можна не читати всю переписку та дізнатися про її зміст у форматі резюме.

За даними Rakuten Viber в Україні, дві третини українців щомісяця і частіше спілкуються в групових чатах. Нова функція допоможе, зокрема, зекономити час на прочитування повідомлень у шкільних, сусідських, робочих та інших групових чатах. Ось як би виглядав стислий виклад переписки між сусідами Кайдашів з роману “Кайдашева сім’я”.

Окрім стислого викладу чату, Rakuten Viber нагадує про інші корисні функції для групових чатів:

  1. Для того, щоб жоден учасник групового чату не загубив важливого повідомлення, його можна закріпити. Закріплене повідомлення залишатиметься вгорі екрана, а натиснувши на нього — користувач одразу переходить до цього повідомлення в чаті. Щоб закріпити повідомлення: натисніть та утримуйте повідомлення → оберіть “Закріпити”. 
  2. Для знаходження окремих деталей у чаті, не обовʼязково гортати всю стрічку повідомлень — достатньо скористатися “Пошуком у чаті”. Для цього: натисніть на назву обраного чату → оберіть “Пошук у чаті”.
  3. Для додаткового захисту чутливої інформації (адрес, паролів тощо) скористайтеся зникомими повідомленнями. Такі повідомлення автоматично видаляються в заздалегідь визначений час, їх неможливо переслати чи скопіювати. Щоб увімкнути зникомі повідомлення в чаті: натисніть плюс   оберіть “Зникомі повідомлення” виберіть, як довго повідомлення залишатиметься видимим введіть повідомлення й натисніть Надіслати .

Варто зазначити, що всі особисті та групові чати, та дзвінки у Rakuten Viber захищені наскрізним шифруванням за замовчуванням. Жодні треті сторони, включно з командою месенджера, не мають доступу до інформації, якою обмінюються користувачі: її неможливо перехопити або прослухати. Ключі дешифрування зберігаються лише на пристроях учасників розмови.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: