Samsung вдосконалює енергоефективність телевізорів за допомогою штучного інтелекту / Все новости / Главная

Samsung робить черговий крок до екологічності, представивши нові функції енергозбереження. Режим AI Energy, інтегрований до програми SmartThings, ґрунтується на штучному інтелекті та використовує вбудовані процесори та датчики телевізора. Завдяки цьому він аналізує умови навколишнього середовища та автоматично оптимізує налаштування, включаючи освітлення, для економії електроенергії.

Економія енергії з AI Energy

Функції енергозбереження AI Energy відстежують споживання енергії в режимі реального часу та динамічно адаптуються до умов довкілля.

  • Простота використання: Активувати AI Energy можна одним натисканням у програмі SmartThings. Далі штучний інтелект телевізора візьме все на себе.
  • Комплексний контроль: Завдяки 3D-мапі вашого будинку в SmartThings ви можете відстежувати та керувати енергоспоживанням усіх підключених пристроїв.

Як працює AI Energy:

Адаптивна яскравість до навколишнього середовища:

  • Вбудований датчик освітлення автоматично регулює яскравість екрана відповідно до освітлення в кімнаті.
  • Завдяки датчику руху телевізор автоматично зменшує яскравість, якщо протягом двох годин не фіксується активність глядачів.

Адаптивна яскравість контенту:

  • Процесор телевізора аналізує зображення на екрані та динамічно регулює яскравість у динамічних сценах, використовуючи передові технології на основі штучного інтелекту.

В результаті Режим AI Energy може знизити споживання енергії на 20%.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: