LG представляє AlphaWare - програмне забезпечення для "розумних" автомобілів майбутнього / Все новости / Главная

LG Electronics стимулює перехід на програмно-керовані транспортні засоби (SDV) за допомогою нового програмного забезпечення LG AlphaWare. Цей інноваційний пакет програмних рішень покликаний створити захопливий досвід перебування в автомобілі та розширити уявлення про транспортні засоби майбутнього.

Перетворення автомобіля на "життєвий простір на колесах"

Під час презентації на виставці AutoTech: Detroit компанія LG представила LG AlphaWare, який складається з п'яти базових рішень:

  • PlayWare: Розважальна платформа, що пропонує контент високої чіткості та чудову якість звуку, перетворюючи салон автомобіля на домашній кінотеатр.
  • MetaWare: Використовує технології доповненої та змішаної реальності для надання корисної інформації на дисплеях, покращуючи навігацію та водіння.
  • VisionWare: Платформа штучного інтелекту та система допомоги водію, яка аналізує поведінку водія та пасажирів, забезпечуючи безпеку та комфорт.
  • BaseWare: "Кістяк" автомобіля, що пропонує комплексний набір програмних модулів для збагачення наявних автомобільних операційних систем.
  • OpsWare: Центральна операційна платформа, призначена для покращення співпраці між розробниками програмного забезпечення та забезпечення кібербезпеки.

LG AlphaWare розширює портфоліо передових автомобільних рішень LG і підтримує трансформацію компанії в компанію Smart Life Solutions. Це програмне забезпечення покликане зробити користування автомобілем більш безпечним, комфортним та приємним, а також збагатити досвід водіння та пасажирів.

Для отримання додаткової інформації про автомобільні рішення LG та програмне забезпечення LG AlphaWare відвідайте www.LG.com/global/mobility.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: