Супутники та AI для енергетики, агросектору та відновлення України — open call на буткемп про space tech від SET University / Все новости / Главная

SET University, спільно з UMAEF запускають чотириденний ідеатон для команд та окремих учасників, зацікавлених у сфері space tech — SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine. Подати заявку на участь можна з 23 липня по 12 серпня, заповнивши форму.

SpaceTech Bootcamp: Reimagine Ukraine — це чотириденний ідеатон для команд, стартапів та окремих фахівців з фокусом на відновлення України за допомогою аналізу супутникових даних, використання інструментів AI/ML та computer vision.

«Космічні технології не тільки про науково-фантастичні сюжети чи ракетобудування. Це про комплексну аналітику, прогностичні моделі та технології ML/AI. Завдяки space tech ми можемо розвивати агросектор, підвищуючи врожайність та ефективніше планувати розподілені енергосистеми. Космічна галузь вже впливає на наше сьогодення, ми, в межах ідеатону, прагнемо посилити цей вплив для майбутнього відновлення України», — коментує Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій SET University.

В межах ідеатону заплановано чотири основні треки, присвячені використанню технологій для відновлення та розвитку різних сфер в Україні та, потенційно, у світі. Треки охоплюють теми:

  • Управління кризовими та надзвичайними ситуаціями за допомогою супутників
  • Інновації для підтримки та розвитку розподіленої енергетики в Україні
  • Використання супутникових даних для посилення агростійкості
  • Новітні технологічні підходи для космічних рішень.

Участь можуть взяти як вже наявні продукти, так і фахівці з ідеями проєктів у сфері space tech. SET University допоможуть сформувати команду, за потреби, та нададуть челенджі та датасети з якими учасники працюватимуть в межах програми.

«Сьогодні космічна галузь активно розвивається, а технологіям, розробленим для неї, часто знаходять застосування і на Землі. Сподіваюсь, що наш SpaceTech Bootcamp стане потужним стартом для учасників і за деякий час ми побачимо реалізацію крутих стартапів, які змінять Україну і світ», — коментує Сергій Токарєв, IT-підприємець та інвестор, співзасновник SET University.

Ідеатон триватиме з 16 по 19 серпня. Програма складається з менторських сесій, лекцій від підприємців і дослідників, а також практичної частини. Навчання та спілкування з менторами проходитиме онлайн, тож взяти участь у програмі можуть українці з будь-якого куточка світу. Зокрема, під час навчання, учасники розберуть аспекти продуктової розробки, аналізу ринку, фінансового планування, пітчингу та взаємодії з інвесторами.

Серед менторів програми — українські та міжнародні експерти в галузі космічних технологій, енергетики та агросектору, зокрема Ольга Трофімцева, Віра Петрик, Олександра Олін, Андрій Севрюков, Олександр Мельник та інші.

Прийом заявок на участь триває до 12 серпня 2024 року.

Детальнішу інформацію про вимоги до учасників, а також програму буткемпу можна знайти на сайті SET University за посиланням.

 

Тэги:   Анонсы

Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: