В Viber з'явилася функція видалення повідомлень без сліду / Все новости / Главная

Viber оголошує про запуск видалення повідомлень без сліду. Ця функція дозволяє користувачам Viber Plus непомітно скасовувати відправку своїх повідомлень, незалежно від того, були вони прочитані чи ні.

Видалення повідомлень без сліду доступне тільки для користувачів Viber Plus. Viber Plus – це преміум підписка з доступом до особливих функцій та з обмеженою рекламою. Viber Plus дозволяє перетворювати голосові повідомлення на текст, вести чат зі службою підтримки, мати безлімітний доступ до стікерів та до інших бонусів. Найбільш популярна функція підписки – “Режим невидимки” — ним скористались понад 72% користувачів Viber Plus у світі. Цей режим дозволяє бути в онлайні та читати повідомлення на передпоказі, не розкриваючи свого онлайн-статусу та допомагаючи зберігати приватність. “Видалення повідомлень без сліду” розширює можливості для приватності, дозволяючи скасувати відправку повідомлення в чаті.

“Ми будемо й надалі дослухатися до фідбеку користувачів, аби втілювати найбільш бажані функції, як ми це зробили з Режимом невидимки. Rakuten Viber продовжуватиме забезпечувати приємне та легке спілкування”, – каже Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber.

З січня 2024, кількість підписників Viber Plus зросла на 170%. Ексклюзивні функції та контент підписки доступні мільйонам користувачів Rakuten Viber у 100 країнах. 

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: