Компанія Lenovo анонсує турнір з Counter-Strike 2 з призовим фондом 200 000 гривень / Все новости / Главная

Компанія Lenovo анонсує всеукраїнські кіберспортивні змагання із дисципліни Counter-Strike 2 – Real Game Cup 2024 Powered by Lenovo LEGION. У фіналі турнір об'єднає 8 українських команд та їх фанатів у запеклій боротьбі за призовий фонд у 200 000 гривень.

Кваліфікації відбудуться 31 серпня, 1 вересня та 7-8 вересня (команди можуть брати участь у будь-якій кількості кваліфікацій, поки не виграють одну з них). Проведення фінальної частини турніру планується 14-15 вересня. Офіційно транслюватись будуть вирішальні матчі кваліфікації (8 вересня) та фінальна частина турніру. Слідкувати за анонсами трансляцій можна в офіційному Instagram-акаунті Lenovo Ukraine. 

Для реєстрації команди на турнірі необхідно доєднатись до турніру на FaceIT, а також, обов’язково заповнити реєстраційну форму (одноразово): 

Реєстраційна форма

Загальний призовий фонд турніру розподіляється так:

  • 1 місце – 100 000 грн
  • 2 місце  – 50 000 грн
  • 3-4 місця – по 15 000 грн
  • 5-8 місця  – по 5 000 грн

Турнір проводиться з метою підтримки та розвитку української кіберспортивної спільноти. Талановиті українські команди та гравці довели свою майстерність на світових аренах. Для розвитку своїх навичок їм потрібна постійна практика і досвід участі в турнірах. Ознайомитись з правилами турніру можна тут.

Крім емоцій від ігор, в рамках турніру Lenovo розігрує ексклюзивний мерч в партнерстві з Monte eSports. Подарунки розіграють як серед учасників, так і серед глядачів турніру. Протягом турніру, серед глядачів компанія також розіграє промокоди на всю лінійку Lenovo Legion (ноутбуки, ПК, монітори, планшети) окрім аксесуарів.

Конкурс ком’юніті-кастерів

Україномовні стрімкастери, які мають не менше 100 підписників на Twitch або YouTube та транслюватимуть турнір, зможуть долучитися до розіграшу ігрового ноутбуку Lenovo Legion Slim 5. Після заповнення заявки на участь,  організатори мають підтвердити участь і додати учасників в спеціальний канал в Telegram, в якому розмістять всю додаткову інформацію (включаючи умови проведення трансляцій).

Щоб отримати статус офіційного ком’юніті-кастера турніру і взяти участь в розіграші ноутбука Lenovo Legion Slim 5 треба заповнити заявку. Ноутбук буде розіграно протягом тижня після закінчення турніру.

"Ми віримо у важливість турнірів як платформи для розвитку національних талантів і молодих команд. Для Lenovo Legion це важлива інвестиція у майбутнє українського кіберспорту. Створюючи такі ініціативи, ми прагнемо допомогти новій генерації українських кіберспортсменів досягати неможливого. Тому запрошуємо усіх підтримати своїх улюблених гравців та розділити емоції із нами." — коментують у Lenovo в Україні.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: