lifecell і WhiteBIT дарують до 50 ГБ інтернету, 1000 хвилин по Україні та 100 SMS / Все новости / Главная

lifecell та WhiteBIT запускають акцію «‎Легкий криптостарт для нових досягнень», яка триватиме з 1 вересня по 31 грудня 2024 року. Завдяки їй користувачі lifecell зможуть отримати гігабайти, дзвінки по Україні та SMS.

Безперебійний зв'язок та доступ до фінансів надзвичайно важливі у часи війни, тому провідні компанії шукають для своїх клієнтів зручні та вигідні рішення. Одне з таких рішень пропонує мобільний оператор lifecell у партнерстві з криптовалютною біржею WhiteBIT.

Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно  зареєструватися за своїм номером lifecell, підтвердити особу, поповнити баланс та придбати криптовалюту на WhiteBIT. За першу купівлю криптовалюти на суму від 20 USDT користувачі зможуть отримати до 10 ГБ інтернету, а на суму від 500 USDT — 50 ГБ інтернету, 1000 хвилин по Україні та 100 SMS. Деталі можна знайти за посиланням.

Абоненти lifecell можуть користуватися криптобіржею WhiteBIT — на сайті чи у застосунку — без сплати за інтернет-трафік ще з кінця 2021 року. Це дозволяє їм торгувати криптовалютами без додаткових витрат, зберігаючи активність на ринку. Пропозиція діє на території України за умови оплаченого пакета послуг за тарифом.

Також абоненти можуть проводити операції через USSD-запити, що дозволяє оперативно реагувати на ринкові зміни, купувати та продавати криптовалюту навіть у зоні з обмеженим покриттям або за відсутності інтернету.

Партнерство між lifecell та WhiteBIT демонструє, як технології можуть інтегруватися у повсякденну діяльність, роблячи її простішою. Акція «‎Легкий криптостарт для нових досягнень» дає можливість зробити перші кроки в популярній нині криптоіндустрії. А отримані бонуси можна використати не лише для роботи, а й для навчання та спілкування.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: