Алло представляє значні знижки з приводу дня народження / Все новости / Главная

26 років Алло працює на українському ринку ритейлу, пропонуючи українцям техніку та товари, що спрощують повсякдення. Сьогодні Алло є маркетплейсом із мільйонами пропозицій – від іграшок до меблів. До свого Дня народження компанія підготувала знижки на загальну суму 26 млн гривень на безліч товарів.

Понад 26 мільйонів Алло Грошей на вигідні покупки

Майже 150 000 лояльних клієнтів отримають від компанії сумарно 26 млн Алло Грошей, які до 30 вересня можна буде використати для ще вигідніших покупок. Про нарахування можна буде дізнатися в особистому кабінеті, через SMS чи повідомлення у месенджері. На цьому сюрпризи не завершуються: клієнти, які придбають бажане під час акції, візьмуть участь у мегарозіграші. 4 жовтня рандомно буде обрано 26 щасливчиків, які отримають Алло Гроші на покупку певного товару-призу. Ознайомитися з умовами акції та зареєструватися слід тут – https://allo.ua/birthday_allo .

Безліч пропозицій до Дня народження Алло

До 30 вересня на allo.ua, у мобільному застосунку та в мережі магазинів буде доступно чимало інноваційних товарів за вигідним цінами зі знижками до 50% . Серед акційних пропозицій – гаджети для персонального догляду, дрібна та велика побутова техніка, зоотовари, побутова хімія, планшети, навушники, монітори, зарядні станції, товари для дітей, освітлення, павербанки та багато іншого. Також пропонують знижки на товари і мерчанти, які продають на маркетплейсі Алло. Кількість товару обмежено наявністю на складі. Кожний товар в Алло представлено офіційно, він має гарантію виробника.

За покупки клієнтам буде нараховано кешбек за програмою лояльності Алло Гроші, яка дає можливість накопичувати кешбек за покупки, а ще отримувати приємні подарунки, зокрема, за реєстрацію у мобільному застосунку маркетплейсу чи опублікований на сайті розгорнутий відгук про товар. Алло Грошима можна сплатити 100% вартості товару (за вирахуванням 1 грн), кожна 1 одиниця Алло Грошей дорівнює 1 гривні.

 

Тэги:   Allo.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: