Запуск стартапу SET Cyber Labs: Інноваційне партнерство між США та Україною у сфері кібербезпеки / Все новости / Главная

Український неприбутковий навчальний заклад SET University та американський стартап Hilltop Technologies офіційно запустили SET Cyber Labs, новий стартап з кібербезпеки, що надає індивідуальні рішення для академічних установ, бізнесу та громадських організацій в режимі 24/7.

SET Cyber Labs відкрив офіс у Києві та незабаром приєднається до Дія.City. Це перший стартап, який увійде в Україну через Дія.City у 2024 році, і перший американський технологічний стартап, який відкрив R&D в Україні у співпраці з університетом з початку війни.

SET Cyber Labs об'єднує американський досвід Hilltop Technologies у сфері кібербезпеки з українською стійкістю у сфері кіберзахисту, перевіреною під час війни. Місія стартапу — надати експертизу з кібербезпеки найбільш вразливим організаціям, які не мають внутрішніх ресурсів для забезпечення кібербезпеки: вищим навчальним закладам, малому та середньому бізнесу та громадським організаціям.

«Я радий співпрацювати з SET University у цій унікальній міжнародній ініціативі, — сказав Нік Джисінто, співзасновник Hilltop Technologies, — «Ми співпрацюємо з Україною, тому що вона знаходиться на передовій боротьби за кібербезпеку, а місія Hilltop Technologies полягає в тому, щоб зробити кібербезпеку доступною для всіх, починаючи з відважних людей в Україні. Наше освітнє партнерство з SET University дає унікальну можливість виховувати наступне покоління професіоналів у сфері кібербезпеки».

Україна вже багато років перебуває на передовій боротьби за кіберстійкість, щодня стикаючись з російськими кібератаками. Не секрет, що більша частина країни стала для Росії майданчиком для тестування нових атак, а потім їх запуску в США та Західній Європі. Цей унікальний досвід і добре розвинена технологічна екосистема роблять Україну безцінним партнером у сфері кібербезпеки.

«Поки світові компанії та інвестори не наважуються розпочинати бізнес в Україні через повномасштабне російське вторгнення, Hilltop Technologies демонструє світові, що Україна має потужний потенціал та таланти. Український технологічний сектор має добре розвинену екосистему, кваліфіковану робочу силу, спеціальний правовий простір Дія.City з дуже привабливими юридичними та фінансовими умовами. Така міжнародна співпраця зміцнює наші глобальні зусилля у сфері безпеки, одночасно надаючи студентам університету цінний практичний досвід. Для мене велика честь, що SET University є частиною цієї ініціативи, і я вдячна нашим партнерам, Hilltop Technologies, за їхню постійну підтримку», — говорить Ірина Вольницька, президентка SET University. 

SET Cyber Labs розробляє платформу кібербезпеки Volt, створену у форматі програмного забезпечення як послуги (SaaS). Платформа пропонує широкий спектр послуг, включаючи цілодобовий моніторинг і реагування на загрози, захист і виявлення на кінцевих точках, вдосконалену хмарну та мережеву безпеку, а також аналіз фішингових атак на основі штучного інтелекту. Крім того, Volt має інтегровану послугу віртуального директора з інформаційної безпеки (vCISO), що надає організаціям експертні консультації з питань кібербезпеки.

SET Cyber Labs не лише надають послуги з кібербезпеки. Частина прибутків від SET Cyber Labs буде спрямована на студентські стипендії в галузі кібербезпеки на програмах SET University та розвитку технологічної освіти в Україні.

SET Cyber Labs знаходиться в Україні і є дочірньою компанією Hilltop Technologies, яка базується в США, що дозволяє компанії надавати безперервну підтримку клієнтам по всьому світу в режимі 24/7. Таким чином, команда забезпечує цілодобовий моніторинг та швидке реагування на кіберзагрози, де б вони не виникали.

Hilltop Technologies — це стартап у сфері кібербезпеки, заснований у Канзас-Сіті, штат Міссурі, серійною підприємицею Коннер Гейзелрігг і ветераном ЦРУ, екс-топ-менеджером з кібербезпеки в Tesla та Uber і викладачем в SET University Ніком Джисінто. Перебуваючи в центрі інновацій у сфері кібербезпеки, Hilltop Technologies розробила технологію виявлення та реагування на кінцеві точки (EDR) та кероване виявлення та реагування (MDR) з метою забезпечення найвищого рівня захисту та безпеки для організацій усіх розмірів. Прагнучи розвивати сферу кібербезпеки, компанія також займається підготовкою майбутніх лідерів у галузі кібербезпеки.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: