Як обміняти Біткоїн на гроші онлайн і готівкою - усі способи / Все новости / Главная

Багато сучасних людей вважають за краще використовувати різні види грошей як фінансовий інструмент, за допомогою якого можна стабільно отримувати прибуток. Це можна робити і з фіатними валютами, однак завдяки високій волатильності велика різниця в курсі спостерігається саме в криптовалют. Тому цифрові монети в пріоритеті при виборі такої діяльності, як інвестування або трейдинг. Найбільш стабільна і перспективна монета - це ВТС. При цьому можна здійснювати за необхідності обмін Біткоїн на долари, наприклад, коли на ринку відзначаються серйозні коливання і йде просадка в ціні. Таке рішення дозволяє виключити фінансову просадку, отримати в довгостроковій перспективі очікуваний прибуток. Усе, що потрібно, - це вибрати найкращий сервіс, на якому пропонується провести переказ біткоїнів у долари онлайн або за готівку. Такі послуги зазвичай надаються в обмінниках, а також на біржах. Причому на біржах є можливість здійснювати всі транзакції тільки онлайн, а через обмінники можна отримати і кеш.

Де дізнатися актуальний курс Біткоїна, щоб вибрати найвигіднішу пропозицію?

Залежно від того, в якому саме форматі трейдер веде свою діяльність, можна користуватися послугами біржі. У цьому разі йому забезпечуються такі переваги:

  • широкий вибір активів, не тільки криптовалюти, а й, наприклад, сировинні товари, енергетичні ресурси, дорогоцінні метали;
  • широкий вибір інструментів для автоматичного проведення ордерів за заданими умовами;
  • можливість безкоштовно потренуватися в торгівлі через демо-режим.

Однак біржі зазвичай працюють тільки в денний час, на них є багато різних комісій, що негативно позначається на загальній прибутковості. Чимало в цій сфері і скамм-проектів, а за дійсно ефективні інструменти доведеться платити.

Обмінники криптовалюти - це найкраще рішення для досвідчених трейдерів. Оскільки подібних сервісів сьогодні є чимало, дізнатися, як обміняти біткоїни на гроші за найвигіднішим курсом BTC USD варто через спеціальні моніторингові сайти. Такий підхід дає змогу заощадити особистий час на всіх перевірках, а також вибрати справді надійну і безпечну платформу, яку безпроблемно можна використовувати на постійній основі. Саме через моніторинговий сайт простіше визначитися з тим, де зробити обмін Біткоїнів на долари готівкою, адже далеко не всі компанії, що надають послуги фінансового посередника, пропонують таку можливість. Щоб не помилитися і з вибором самої інформаційної платформи, де є моніторинг обмінних пунктів, краще віддати перевагу перевіреному сайту www.bestchange.com

Як працювати через обмінник, якщо потрібні долари в готівці замість ВТС?

Фінансові посередники, які працюють на ринку не перший рік, зазвичай роблять акцент не тільки на онлайн-послугах. Такі компанії мають і фізичні відділення в різних містах України та інших країн. Тобто для того, щоб здійснити обмін біткоїнів на долари в готівці, необхідно, обираючи обмінники на сайті www.bestchange.com/list.html, задати у фільтрах таку опцію, як кеш. Система автоматично підбере відповідні за цим критерієм платформи. Далі достатньо вибрати той обмінний пункт, що зручніше розташований в обраному місті.

Для здійснення транзакції з біткоїнами і готівковими доларами, досить буде у зручний час відвідати відділення, провести онлайн транзакцію з цифровими монетами, після чого отримати від представника суму за курсом з урахуванням комісії. Якщо ж офіційного відділення у компанії немає, а курс в альтернативних обмінниках не влаштовує, то можна узгодити особисту зустріч зі співробітником і виконати ті ж самі дії в будь-якому зручному місці.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: