LG, Razer і MediaTek розробляють пристрої для технології Bluetooth із наднизькою затримкою / Все новости / Главная

LG Electronics (LG) у співпраці з Razer і MediaTek презентувала перший у світі контролер із підтримкою технології Bluetooth із наднизькою затримкою (BT ULL) на LG webOS Summit 2024. Ця передова технологія була продемонстрована через смарттелевізор LG на базі webOS та ігровий контролер Razer із підтримкою Bluetooth, показавши напрочуд низьку затримку в 1 мілісекунду.

На саміті webOS, що зібрав 300 представників від 140 партнерських компаній із 24 країн, серед яких були розробники контенту, продюсери та провайдери, LG поділилася своїм стратегічним баченням і майбутніми ініціативами щодо розширення своєї екосистеми webOS та платформи штучного інтелекту.

Razer, провідний світовий бренд стилю життя для геймерів, розробив перший ігровий контролер із технологією BT ULL. Щоб продемонструвати свою оновлену продуктивність, LG та Razer порівняли ігровий контролер Bluetooth із підтримкою BT ULL зі стандартним контролером під час заходу. Демонстрація підкреслила чудову чутливість, зменшену затримку введення та точність керування технологією BT ULL у різних хмарних іграх, зокрема уи FPS, бойових та гоночних.

Новітня технологія BT ULL забезпечує ідеальну продуктивність хмарних ігор, задовольняючи конкурентоспроможних геймерів, яким потрібен блискавичний час відгуку, щоб досягти успіху.

LG  планує першою в галузі в найближчому майбутньому запровадити програму сертифікації ігрових контролерів сторонніх виробників, щоб гарантувати, що контролери з підтримкою BT ULL безперебійно працюють зі смарттелевізорами LG webOS. Razer стане першою компанією, яка отримає сертифікацію LG.

Тим часом LG і MediaTek, глобальна компанія з виробництва напівпровідників, спільно розробляють технологію BT ULL для інтеграції в чипсет MediaTek Wi-Fi MT7921. Він також буде оснащений ефективною та надійною  технологією Wi-Fi 6 із  серії Filogic від MediaTek.

Ці спільні зусилля спрямовані на те,  щоб власники смарттелевізорів LG webOS  могли негайно зануритися в багатокористувацькі хмарні онлайн-ігри зі зменшеним часом відгуку та безпрецедентним рівнем реалістичності.

Найновіші OLED-телевізори LG преміумкласу та телевізори LG QNED із підтримкою частоти оновлення 120 Гц або  вище планується   випустити з технологією BT ULL у 2025 році.

«LG прагне постійно впроваджувати більш просунуті функції, призначені для занурення геймерів у їхні улюблені ігри та для диференціації ігрового досвіду, — сказав Байк Сон Піль, глава відділу планування продуктів LG Home Entertainment Company. — У міру  розвитку LG webOS  будуть розвиватися й функції, які роблять її ідеальною ігровою платформою   для геймерів будь-якого типу».

 

Тэги:   LG

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: