Google впроваджує нові ініціативи в Україні до місяця кібербезпеки / Все новости / Главная

У сучасному світі цифрових технологій кібербезпека стає надзвичайно важливою для кожного з нас. Кіберзлочинці постійно вдосконалюють свої методи, тому важливо бути обізнаними та готовими протистояти загрозам в онлайн-просторі.

До місяця кібербезпеки, який щорічно відзначається в жовтні, компанія Google оголосила про запуск кількох ініціатив, спрямованих на підвищення рівня обізнаності українців щодо кібергігієни та безпеки в інтернеті. Ці заходи покликані допомогти користувачам захищати свої дані та пристрої від можливих загроз.

Основні активності Google у рамках місяця кібербезпеки включають:

  • Семінар зі штучного інтелекту на курсі "Основи кібербезпеки для бізнесу";
  • Тест "Чи вмієте ви розпізнавати фішинг?" у межах медіакампанії;
  • Нагадування про використання інструментів "Ключі доступу" та "Вхід через Google".

Семінар зі штучного інтелекту: "Основи кібербезпеки для бізнесу"

З урахуванням зростання складності кіберзагроз, особлива увага приділяється штучному інтелекту як інструменту для кіберзахисту. 31 жовтня о 16:00 за київським часом в межах безкоштовної програми "Основи кібербезпеки для бізнесу" відбудеться практичний семінар. Підприємці зможуть дізнатися, як ефективно використовувати ШІ для захисту своїх бізнесів у кіберпросторі. Семінар буде доступний онлайн для всіх зареєстрованих учасників.

Тест "Чи вмієте ви розпізнавати фішинг?"

З розвитком штучного інтелекту фішингові атаки стають все складнішими та персоналізованими. Щоб допомогти користувачам навчитися розпізнавати ці загрози, Google пропонує пройти тест "Чи вмієте ви розпізнавати фішинг?". Це дасть змогу краще захистити себе від кіберзлочинців, які часто маскують свої атаки під довірені компанії.

Інструменти "Ключі доступу" та "Вхід через Google"

Для безпечного доступу до онлайн-сервісів Google рекомендує використовувати два корисні інструменти: "Ключі доступу" та "Вхід через Google". "Ключі доступу" — це надійніший спосіб автентифікації, що забезпечує додатковий захист, порівняно з традиційними паролями. Функція "Вхід через Google" дозволяє користувачам швидко і безпечно отримати доступ до тисяч сайтів, використовуючи свій обліковий запис Google.

Детальніше про ці інструменти та рекомендації щодо кібербезпеки можна дізнатися на сторінці Центру безпеки Google.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: