HoReCaMaster Hub 2025 – визначна подія ресторанного бізнесу України! / Все новости / Главная

27-28 березня 2025 року в Києві, у ВЦ «АККО Інтернешнл» (Синій зал), відбудеться профільна конференція HoReCaMaster Hub – спеціальна подія в рамках виставки Food&NonFoodMaster-2025. Це головна бізнес-подія року для ритейлерів, постачальників та представників HoReCa. Організатор заходу – TradeMasterGroup, компанія з 16-річним досвідом проведення галузевих подій, яка об'єднала понад 20 000 учасників ринку.

Партнери

  • Партнер з масштабування бізнесів MOST Franchising
  • Партнер по витратним матеріалам та устаткуванню для HoRtCa - ТОВ «БРАМА-Р»
  • Постачальник професійного кухонного обладнання для HoReCa і ритейлу - Новий проект
  • Партнер з IT-рішень- SERVIO

Чому варто відвідати HoReCaMaster Hub 2025?

  • Понад 120 учасників: власники та керівники ресторанів, кафе, готелів, шеф-кухарі, бренд-шефи, операційні директори мереж HoReCa, постачальники та закупівельники.
  • Більше 1000 учасників виставки, 130 експонентів, 2 зали конференцій та понад 50 спікерів.
  • Обговорення ключових трендів HoReCa, бізнес-стратегій, технологічних інновацій та ефективних інструментів розвитку галузі.
  • Артем Блаута, Ресторатор, шеф-кухар, телеведучий, письменник.
    Співвласник та Бренд-шеф ресторанів "Ресторація Шпігеля". Входить у ТОП-25 шеф-кухарів України. Дослідник та представник Подільської кухні. Тема: Управління ресторанами з трьох поглядів: бренд-шеф, керуючий, власник
  • Михайло Шевелюк, Керівник Української Школи Гостинності (Ukrainian Horeca School), експерт з сервісу. Спеціалізується на управлінні готелями, ресторанами, туристичними послугами та створенні ефективного сервісу. Тема: Як створити незабутній досвід для клієнтів у сфері HoReCa та залучати клієнтів у 2025 році
  • Євген Клопотенко, Шеф-кухар, креативний підприємець, громадський активіст.
    Співвласник гастрохолдингу “Інакші”, засновник брендів “100 років”, 100shop, MAKITRA, лауреат 50NEXT. Тема: Дієва екосистема у фуд-ритейлі для підтримки економіки країни. Етапи і принципи створення
  • Володимир Пашкевич, Founder та CEO ТОВ «БРАМА-Р». Тема: Безпека та ефективність у HoReCa: роль постачальника у впровадженні стандартів HACCP
  • Лєране Тульчий, Авторка та власниця халяль-кафе "Кримський Дворик", ресторанний продюсер закладів cheburek.ua. Учасниця гастровечорів у Буковелі, Івано-Франківську, Львові. Тема: Як привернути увагу відвідувачів при відкритті нового закладу? Що змінилося в залученні клієнтів 2024-25 рр., як очолити ці зміни?
  • Анна Діль, Рестораторка, власниця 4-х ресторанів, викладач ХГПА та ХУУП, засновниця "Кулінарна майстерня". Фіналістка Ms Top Ukraine 2019.Тема: Емоційний маркетинг: як створити атмосферу, що притягує гостей
  • Євген Комаров. Business developer, юрист ЮК «GLOBAL LAW». Засновник, спікер та модератор освітнього проєкту для готельєрів та рестораторів «Підтримка HoReCa». Тема: Адаптація простору та персоналу 2025: як зробити ваш заклад більш зручним та доступним для клієнтів з інвалідністю, ветеранів
  • Анна Каткова, Співвласниця та керуюча партнерка True Burger Bar і Hendrick's Bar (Київ). Рестораторка та керуюча, авторка семінарів, понад 19 років досвіду управління компаніями різного рівня. Тема: Побудова дієвої системи мотивації персоналу, яка допомагає заробляти власнику
  • Андрій Іонін Шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу “Dynasty”, член Асоціації шеф-кухарів України. Тема: Локальні продукти: як перетворити роботу з крафтовими виробниками в конкурентну перевагу ресторану? Які категорії виробників та підходи до співпраці будуть затребувані в 2025 році?
  • Анна Самарська, Директор з маркетингу в Pizza Day, агент з CJM, член Української Асоціації Маркетингу. Провідний фахівець зі стратегічного маркетингу та комунікацій з 20 річним досвідом. Тема: Актуальний вектор комунікації з клієнтами
  • Людмила Головина, Консультант із впровадження системних стандартів з безпечності харчових продуктів, сертифікований тренер, аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів. Тема: Харчова безпека та зміни в законодавстві: актуальні виклики для HoReCa
  • Катерина Бенівська, Співзасновниця MOST Franchising. Тема: Уточнюється
    Аліна Пухальська, Сомельє, має досвід роботи з найбільшою винною картою України — понад 2 тисячі позицій. Тема: ТОП-3 правила для створення дієвої винної карти, яка допоможе збільшити середній чек у ресторані через:

Теми та спікери HoReCaMaster Hub 2025:

HoReCaMaster Hub – це:

  • Готові рішення та бізнес-лайфхаки.
  • Реальні кейси успішних закладів.
  • Живий нетворкінг із ТОПами галузі.
  • Майстер-класи з маркетингу та продажів.
  • 140 виставкових стендів із продуктами та рішеннями для HoReCa.

Вас чекає:

Виставка FMCG та рішень для бізнесу – понад 120 виробників і постачальників продуктів харчування представлять свої новинки.
Галерея новинок – демонстрація трендових продуктів, можливість знайти нових партнерів, дистриб’юторів та клієнтів.
Столи переговорів – унікальний формат B2B зустрічей між виробниками та закупівельниками торговельних мереж.

Приєднуйтесь до HoReCaMaster Hub 2025 та відкрийте нові можливості для вашого бізнесу! 🚀

Повна програма та реєстрація

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: