Додаток Uber дозволить планувати подорожі Укрзалізницею / Все новости / Главная

АТ «Укрзалізниця» спільно з глобальною платформою мобільності та доставки Uber Technologies Inc. представили нову інтеграцію — Uber Travel. Функція дозволяє поєднати поїздку з Uber з рейсами поїздів «Укрзалізниці» і отримати 10% кешбеку з поїздок до або від залізничних вокзалів у Києві. Це історичний момент, оскільки така співпраця стала першою офіційною колаборацією Uber з залізничним перевізником.

Uber також дбає про зручність подорожей по Україні, пропонуючи спланувати поїздку до або від залізничного вокзалу заздалегідь. Користувачі можуть прив’язати свої облікові записи Google або Microsoft до свого профілю в Uber, щоб легко знайти всі свої плани подорожей у вкладці «Travel» головного меню застосунку. Там же Uber дозволить замовляти поїздки заздалегідь, уникнувши зайвих затримок на вокзалі. Крім того, у Києві, першому місті запуску проекту, користувачі отримають 10% кешбеку з усіх замовлених через Uber Travel поїздок до та від залізничних вокзалів.

Катерина Нетименко, country-менеджерка Uber в Україні та країнах Балтії, зауважує: «Ми в Uber постійно працюємо над тим, щоб зробити поїздки наших користувачів якомога зручнішими та доступнішими. З початком війни переміщення Україною ускладнилися як через питання безпеки, так і через відсутність авіасполучення. Тож ми спільно з “Укрзалізницею” раді представити рішення, спрямоване полегшити подорожі у цей непростий час. Водночас ми горді, що Україна стала першою країною, де ми запустили таку інтеграцію із залізничним перевізником».

Рішення про інтеграцію залізничних квитків у застосунок Uber з'явилося під час візиту СЕО Uber, Дарі Хосровшахі, в Україну. Під час цього візиту він подорожував Укрзалізницею і дізнався більше про важливу роль, яку залізничний транспорт відігравав протягом війни. Тоді ж глава Uber провів плідні дискусії з керівництвом «Укрзалізниці» щодо співпраці між двома компаніями.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну, Uber збільшили свою присутність до 18 міст по всій країні. Компанія надала безоплатні поїздки для переміщених сімей, лікарів, вчителів і працівників екстрених служб, а також доставила допомогу найбільш постраждалим громадам. Uber також активно співпрацює з платформою UNITED24, започаткованою Президентом Зеленським, для збору пожертв та підвищення усвідомленості про війну у світі.

Як користуватися Uber Travel?

  1. Відкрийте застосунок Uber та перейдіть у розділ «Travel» у головному меню.
  2. Увійдіть за допомогою свого облікового запису Google або Microsoft.
  3. Надайте Uber та партнерові компанії Uber-AwardWallet дозвіл на доступ до вашого розкладу поїздок у застосунку.
  4. Переконайтеся, що ваші залізничні квитки відображаються безпосередньо у застосунку Uber.
  5. Тепер ви можете замовити поїздку Uber заздалегідь, щоб автомобіль чекав на вас у пункті призначення.

Щоб квитки “Укрзалізниці” синхронізувалися з Uber Travel, вони мають прийти на вашу електронну адресу. Щоб отримати квитки, придбані через застосунок “Укрзалізниці” на пошту, потрібно вказати свою адресу у вкладці “Профіль” — “Мої дані”. 

 

Тэги:   Uber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: