Український Хаб та CRDF Global проведуть буткемп і роздадуть підприємцям $30 000 / Все новости / Главная

Громадська організація “Український хаб” оголошує прийом заявок на участь у новому навчальному курсі та Буткемпі Global Pivot to Success Program, що відбудеться 12-17 квітня 2021 року.

Навчання триватиме тиждень. Під час спеціальних лекцій та воркшопів 15 відібраних учасників вивчатимуть принципи підготовки до пітчингу, самопрезентації та навички спілкування з інвесторами.

Курс відбуватиметься онлайн - тож доступ до програми отримають підприємці з різних куточків України.

Буткемп триватиме два дні, в рамках якого з учасниками працюватимуть світові та українські ментори: Мартін Кажубовські, Уоррен Габер, Марія Романова, Євгенія Клепа, Лєна Мажуга та інші. Експерти допоможуть учасникам тренінгу сформувати унікальну пропозицію продукту, покращити його подачу та бізнес-модель, віднайти найефективніші шляхи для розвитку та масштабування проєкту.

Навчальна програма завершиться фінальним пітч-конкурсом, на якому журі визначить три команди-переможці. Кожна з команд отримає грант на розвиток своєї бізнес-ідеї від американського фонду CRDF Global.

Загальний бюджет призового фонду складає $30 000.

“Ми в Українському Хабі завжди крокуємо в ногу з потребами сьогодення. Молоді стартапи - це наше майбутнє. Минулого року ми успішно провели навчальну програму у гібридному форматі, а зараз повністю зосередилися на онлайн, що також має свої переваги.

А тому ціль програми GPS - надати можливість навчатися підприємцям з різних куточків України, а також передати їм глобальний досвід. Ми закликаємо усіх підприємців сфокусуватися на своїй смарт-цілі та пріоритетах. Разом з учасниками ми прагнемо створити продукт для його подальшого масштабування”, – наголошує співфундаторка Українського Хабу Олеся Мальована.

Посилання на аплікаційну форму можна знайти на офіційній сторінці програми. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 26 березня включно.

 

Тэги:   Анонсы

Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: