Найшвидша у світі портативна домашня електростанція скоро буде доступна в Україні / Все новости / Главная

DroneUA представляє портативну домашню електростанцію DELTA Pro від одного з найвисокотехнологічніших брендів Китаю, що займається виробництвом портативних та відновлюваних джерел енергії, EcoFlow.

Дане рішення формує повну екосистему для Вашого будинку й лише на одному заряді здатне забезпечувати тижневе середньостатистичне споживання енергії для однієї сім’ї.

“Екстремальні погодні явища та нестабільність електромереж змушують людей більше контролювати свої домашні енергетичні рішення. Екосистема EcoFlow DELTA Pro розроблена насамперед для двох сценаріїв використання: для забезпечення критичного резервного живлення під час відключення електроенергії та для кращого моніторингу й контролю Вашого щоденного споживання електроенергії й зниження оплати комунальних послуг”, – зазначає директор з досліджень та розробок у EcoFlow Томас Чен.

Розширювана потужність та екосистема

DELTA Pro має найбільшу розширювану потужність на ринку, яка з 3,6 кВт/год може збільшуватися до 10,8 кВт/год (з двома додатковими батареями) і навіть до 25 кВт/год (з панеллю “розумний дім” та генератором EcoFlow).

Екосистема EcoFlow пропонує додаткове обладнання, що розширює можливості галузі портативної енергії, пропонуючи більше варіантів джерел живлення, зручніші способи їх контролю та управління, а також гарантує максимальне використання енергії.

Сонячні панелі, сонячний трекер, EV X-Stream адаптер та генератор забезпечують варіанти джерел живлення, а додаткові батареї й подвійний концентратор напруги допомагають збільшити базову ємність акумулятора в кілька разів. Просте керування забезпечується програмою EcoFlow, пультом дистанційного керування DELTA Pro й панеллю “розумний дім”.

Найшвидша зарядка в галузі

EcoFlow DELTA Pro – це не тільки найшвидша в світі електростанція для зарядки, але й перша портативна батарея, яка підтримує зарядку електромобілем та використовує кілька джерел живлення – мережу, сонячну енергію, вітер і газ.

DELTA Pro підтримує зарядку 3000 Вт від електромобіля, панелі “розумний дім” і розетки 240 В. Більше того, Ви можете збільшити вхідну потужність до 6000 Вт, підключивши електростанцію до додаткової батареї та додаючи зарядку від сонячної панелі та генератора, що дає змогу повністю зарядити EcoFlow DELTA Pro всього за дві години.

Енергія для всього

Завдяки величезній потужності змінного струму 3600 Вт, яку можна розширити до 7200 Вт, підключивши два пристрої DELTA Pro до подвійного концентратора, портативна електростанція може бути джерелом енергії навіть для таких пристроїв як холодильники та кондиціонери напругою до 240 В.

У разі тривалого відключення електроенергії середньостатистична родина споживає приблизно 3,68 кВт/год у день для функціонування такого обладнання як вентилятор, інтернет-маршрутизатор, ноутбук, смартфони, холодильник та освітлення. Маючи лише одну зарядку повної екосистеми EcoFlow DELTA Pro, сім’я може забезпечувати зарядкою всі ці пристрої протягом семи днів.

“Ідея EcoFlow завжди полягала в тому, щоб запропонувати найкращі рішення для виробництва, зберігання та споживання енергії, – говорить Томас Чен. – А з екосистемою EcoFlow DELTA Pro ми впевнені, що розробили комплексне рішення на всіх трьох рівнях і встановили новий стандарт для галузі”.

Доступність

Разом із DELTA Pro компанія запустила DELTA Max. З базовою потужністю 2016 Вт, що може бути розширена до 6048 Вт, EcoFlow DELTA Max є більш портативною та масштабованою версією EcoFlow DELTA Pro.

Наразі презентація обладнання та екосистеми EcoFlow відбулась для ринку Сполучених Штатів Америки. Зустрічайте обладнання в партнерській мережі EcoFlow в Україні вже зовсім скоро!

 

Тэги:   Энергетика

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: