Економічний фронт: інструменти для роботи бізнесу в умовах війни / Все новости / Главная

Поки українські збройні сили та добровольці захищають нашу державу на військовому фронті, тил має забезпечувати економічну стабільність. В умовах війни це не просто. Тому OLX запровадив інструменти на своєму рівні, які допоможуть бізнесу функціонувати у воєнний час та підтримувати економічну безпеку країни.

Як повідомити клієнтам, що бізнес працює?

За даними березневого дослідження Advanter Group, здійснили або в процесі релокації близько 9% підприємств, а половина взагалі не бачить сенсу в переміщенні. При цьому вже 15% планують збільшити обсяг продажів. Тож навіть у стані війни бізнес думає про зміцнення економіки.

Щоб потенційні клієнти знали, що бізнес працює, на OLX у категоріях “Нерухомість”, “Робота”, “Бізнес і послуги”, “Запчастини для транспорту” та “Електроніка” з’явився новий фільтр “Працюємо зараз”. Він підкаже користувачам як швидко знаходити актуальні оголошення і хто з продавців вже готовий до співпраці. Для цього необхідно відфільтрувати оголошення в категоріях за фільтром “Працюємо зараз”.

Детальніше про функціонал у статті.

Як дати знати про свій продукт/послугу?

Вимушене переміщення українців, тимчасове закриття торговельних закладів в частині міст через війну, зробили такі категорії, як “Робота”, “Нерухомість” та “Запчастини до транспорту” зараз ще більш актуальними. Тому OLX збільшив кількість розміщень в категорії “Робота” до 100 безкоштовних вакансій, в “Запчастинах для транспорту” – до 30 оголошень, в “Нерухомості” – до 20 оголошень з довгострокової та подобової оренди житла, а в категорії “Авто” – до 10.

Детальніше у статті.

Як рекламуватися ефективніше?

Для української економіки дуже важливо щоб всі зараз за можливості продовжували роботу: як малий та середній бізнес, так й приватні підприємці. Впродовж тижня, до 29 березня включно, на платформі діє знижка -30% на розміщення та рекламні послуги від OLX. Скористатися пропозицією можна в 8 категоріях: Авто, Бізнес та послуги, Дитячий світ, Дім і сад, Мода та стиль, Електроніка, Тварини, Хобі/відпочинок/спорт.

Детальніше у статті.

Як доставити товар?

Послуга OLX Доставка — одна з гарантій безпечної онлайн-угоди, тому, як і раніше, вона продовжує працювати, а термін безкоштовного відправлення Укрпоштою діє до кінця березня. Водночас, в умовах війни відділення логістичних партнерів OLX (Нова Пошта, Укрпошта, Meest Express) працюють не усюди. Тож, під час замовлення товарів в інтернеті через послугу OLX Доставка на відділення партнерів, варто перевірити статус їх роботи на сайтах даних сервісів. 

Детальніше як працює послуга під час воєнного стану у статті.

 

Тэги:   Бизнес, Naspers, OLX

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: