Finmap надав безкоштовний доступ до сервісу для волонтерів / Все новости / Главная

За останній місяць ми всі переконалися – слова “неможливо” не існує для українських волонтерів. Кожного дня вони роблять нереальні речі: рятують, підтримують, знаходять, доставляють та крок за кроком повертають відчуття тепла тим, кому найбільш необхідно.

Сервіс для обліку грошей Finmap задля підтримки українських волонтерів запускає проєкт "Finmap for UA volunteers – Save Ukraine". Та надає безкоштовний доступ для ведення фінансової звітності за волонтерською діяльністю, яка пов'язана зі збором коштів.

Наразі українці та українки можуть отримати 2-місячний доступ до сервісу безкоштовно задля спрощення обліку грошей, що вони збирають та витрачають в межах своєї волонтерської діяльності. Під волонтерством мається на увазі діяльність, спрямована на допомогу Україні, армії, українським громадянам та тваринам (перевезення, закупки продуктів, гуманітарки, закупівлі та допомога ЗСУ, Теробороні тощо).

“Ми живемо в часи, коли український народ об’єднався заради перемоги та кожного дня протистоїть ворожим силам. Кожен працює на власному фронті: інформаційному, волонтерському або ж в IT-армії. Наша команда з першого дня війни почала волонтерити заради забезпечення ЗСУ та ТрО Київщини. І ми на власному досвіді зрозуміли важливість систематичних підходів у цій справі. Саме тому ми ініціюємо проєкт, який допоможе волонтерам та волонтерським організаціям налагодити та спростити фінансові процеси”, – коментують засновники Finmap Олександр Соловей та Іван Каунов.

За допомогою сервісу волонтери зможуть:

  • Автоматично фіксувати надходження та витрати, синхронізувавши сервіс с банківськими рахунками та картками;
  • Звітувати про діяльність, маючи наочні дані;
  • Планувати майбутні витрати на закупівлі та бачити, чи вистачає ресурсів або треба залучити додаткові.

Для отримання безкоштовного доступу необхідно:

  1. Заповнити форму для волонтерів: https://finmap.online/#volonter. У формі зазначити, якою діяльністю ви займаєтесь, та надати підтвердження волонтерської діяльності – сторінку в соцмережах, скріни, виписки по картах тощо.
  2. Пройти реєстрацію у сервісі (одразу після заповнення форми).
  3. Дочекатись фідбеку від менеджера Finmap та отримати безкоштовний доступ до сервісу на 2 місяці для ведення фінансового обліку волонтерської діяльності.

Волонтерам, які вже є користувачами Finmap, також треба заповнити форму для волонтерів та створити нову компанію. Після чого отримати 2 безкоштовні місяці для обліку своєї волонтерської діяльності.

У випадку виникнення питань, на сайті також можна звернутись в сапорт.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: