Криптобіржа Currency.com припиняє роботу для клієнтів з Росії / Все новости / Главная

Швидкозростаюча глобальна криптобіржа Currency.com оголосила про припинення операцій для резидентів російської федерації. Раніше Currency.com припинив відкриття нових акаунтів для клієнтів з росії.

«Вторгнення росії в Україну принесло українцям трагічну та насильницьку реальність. Ми найрішучіше засуджуємо російську агресію. Ми підтримуємо Україну та всіх, хто засуджує цю страшну війну. За цих обставин ми більше не можемо продовжувати обслуговувати наших клієнтів з росії»,повідомив генеральний директор Currency.com Ukraine Віталій Кедик.

Це рішення не вплине на клієнтів з інших країн і регіонів. Currency.com продовжить обслуговувати свою глобальну клієнтську базу через свою міжнародну мережу, яка включає офіси в Лондоні, Нью-Йорку, Гібралтарі та Вільнюсі.

З початку війни Currency.com пожертвувала понад $1 мільйон на гуманітарну допомогу Україні. Компанія передала $500 000 на підтримку спільних зусиль МОЗ України та Товариства Червоного Хреста України з надання невідкладної допомоги. Кошти підуть на надання медичної допомоги та забезпечення базових потреб переселенцям. Ще $200 000 було передано українській волонтерській організації ASAP Rescue, яка допомагає евакуювати громадян під час стихійного лиха та соціальних потрясінь, а $300 000 було направлено Міністерству соціальної політики та глобальної допомоги, щоб допомогти українцям отримати їжу, житло та медичну допомогу.

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: