Currency.com надає гуманітарну допомогу Україні у розмірі $1 млн / Все новости / Главная

Currency.com, зростаюча глобальна криптовалютна біржа, сьогодні заявила про надання допомоги у розмірі $1 млн. на підтримку України у час гуманітарної кризи. Кошти будуть розподілені серед чотирьох благодійних організацій: спільноти Червоного Хреста в Україні, Фонду гуманітарної допомоги при Міністерстві соціальної політики України, ASAP Rescue та Global Giving.

«Ми сердечно співчуваємо громадянам України, які наразі охоплені війною. Багатьом довелося покинути свої домівки через холод, відключення електроенергії та нестачу продовольства. Кожен день — це боротьба за виживання, — заявив Стів Грегорі, генеральний директор Currency.com US. — Ми хочемо допомогти там, де це можливо».

Currency.com передає $500 000 на підтримку спільних зусиль Міністерства охорони здоров'я України та спільноти Червоного Хреста. Кошти підуть на надання невідкладної медичної допомоги та забезпечення першочергових потреб українських переселенців. Крім того, Currency.com виділяє ще $200 000 українській волонтерській організації ASAP Rescue, яка допомагає евакуювати громадян під час стихійних лих і соціальних потрясінь.

Криптобіржа також надає $300 000 Міністерству соціальної політики та глобальній мережі пожертв Global Giving. Кожен з них отримає по $150 000 для підтримки жителів України, у тому числі дітей, в отриманні притулку, їжі та постійної медичної допомоги.

«Як і більшість людей у світі, ми вкрай занепокоєні шокуючими подіями, які відбуваються в Україні. Як глобальна компанія з міжнародною командою, ми зобов'язані відгукнутися на потреби тих, хто постраждав від цієї війни. Ми будемо продовжувати уважно слідкувати за подіями та готові надати додаткову підтримку народу України», — додав Грегорі.

Про компанію Currency.com

Currency.com — це швидкозростаюча криптобіржа, яка поєднує новітній світ криптовалют зі світом традиційних фінансових активів. Платформа базується на простій, гнучкій та інтуїтивно зрозумілій технології, яка дозволяє інвесторам безпечно купувати, торгувати та інвестувати у популярні криптовалюти, використовуючи як крипто, так і фіатну валюту (гроші, які випускає держава).

Криптоплатформа оснащена надійною системою управління ризиками, прозорим ціноутворенням та широким контентом для підвищення фінансової грамотності.

У 2021 році криптоплатформа повідомила про зростання клієнтської бази на 343%, що робить її однією з найбільш швидкозростаючих криптовалютних бірж у Європі. Офіси Currency.com знаходяться на Кіпрі, у США, Великобританії, Гібралтарі та Україні.

Currency Com US LLC зареєстрована у FinCEN як компанія, яка надає грошові послуги. Її материнська компанія, Currency Com Limited, уповноважена Комісією з фінансових послуг Гібралтару надавати послуги технології розподільчого реєстру під ліцензією № 25032.

Дізнайтеся більше про компанію на сайті — currency.com.

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: