Вивчайте програмування безкоштовно на CodeUA / Все новости / Главная

CodeUA — це новий освітній проект компанії CyberBionic Systematics, створений під час війни для більшого згуртування української IT спільноти, для забезпечення сучасного навчання програмуванню і обміну досвідом між IT спеціалістами.

На каналі будуть публікуватись відео уроки та вебінари пізнавального і навчального змісту з усіх напрямків IT-освіти: розроблення програмного забезпечення, тестування, проджект менеджмент, бізнес-аналітика в IT, веб-дизайн, адміністрування, DevOps тощо.

Вивчайте HTML5, CSS3 та C# на CodeUA безкоштовно

  • З 22 березня до 26 квітня проходить безкоштовне онлайн навчання українською мовою по курсу “HTML5 & CSS3 Стартовий”.
    Тренер курсу: Віталій Мазяр, FrontEnd Developer, тренер–консультант CyberBionic Systematics, сертифікований тренер Microsoft, автор відео курсів на ITVDN.
  • з 21 березня до 25 квітня - безкоштовне навчання на онлайн курсі “C# Стартовий”.
    Тренер курсу: Денис Щегельський, C#/.NET розробник та тренер-консультант CyberBionic Systematics.

Обидва курси призначені для початківців, які ніколи раніше не вивчали програмування. Перші уроки вже можна дивитися на новому каналі у вільному доступі.

Для спілкування з тренером та іншими студентами створено телеграм-чати, до яких можна доєднатися, заповнивши відповідну заявку на сторінці курсу. Навчальні матеріали, домашні завдання та спеціальні додаткові файли від тренерів також будуть доступні у телеграм-чатах.

Після завершення курсу можна пройти тестування і отримати відповідний сертифікат.

Команда CyberBionic Systematics запрошує до співпраці спеціалістів та IT-експертів, які бажають ділитися своїми знаннями з українською аудиторією, стати авторами нового проєкту. Пишіть ваші ідеї та пропозиції за адресою codeua@cbsystematics.com або у телеграм @Assistant_ITVDN (Анастасія). Анонсування і медіа підтримку вебінарів забезпечимо.

Підписуйтеся на канал CodeUA і розкажіть про нього друзям та знайомим.

Давайте створювати цікавий український контент разом!

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: