Створено онлайн-курс з історії України для іноземців / Все новости / Главная

Україна стала однією з найвідоміших країн світу. Ще місяць тому не всі іноземці могли знайти нас на карті. Сьогодні ж нам співчуває і допомагає майже весь світ, а Президента Володимира Зеленьского називають найвпливовішою людиною Європи. У зв'язку з такою новонадбаною популярністю, спецільно для іноземців створено англомовний онлайн-курс про Україну «Ukraine: History, Culture, and Identities».

Курс розповідає про найвидатніші події української історії — від заснування Київської Русі до проголошення незалежності. Мета курсу — не просто ознайомити з Україною, а й показати, що наша держава завжди активно впливала на глобальну історію. Зараз, коли увага світу прикута до вйни в Україні, важливо розказати іноземцям історію нашої держави і донести, що ми не «молодший брат» великої держави і не «країна пострадянського простору». Україна — незалежна держава з тисячолітньою історією, якою ми пишаємося і яку продовжуємо творити. Прямо зараз, під кулями і обстрілами, захищаючи не тільки свою незалежність, а й незалежність та демократичні цінності всього цивілізованого світу.

Курс «Ukraine: History, Culture, and Identities» безкоштовний, щоб розпочати навчання, необхідно зареєструватися на платформі Udemy.

Онлайн-курс «Ukraine: History, Culture and Identities» складається з 5 модулів:

  • Київська Русь у Середні віки;
  • Українські землі у Ранньомодерну епоху;
  • Україна в довгому XIX ст.;
  • Україна в XX ст.;
  • Незалежна Україна.

Курс розробили Український інститут, Києво-Могилянська академія та студія онлайн-освіти EdEra. Ви можете допомогти проекту, поширивши посилання на нього серед своїх іноземних друзів та знайомих.

Публікації про курс для поширення в соцмережах:

Facebook:  https://www.facebook.com/731585990218244/posts/5129950547048411/?d=n

Instagram:  https://www.instagram.com/p/CbuSG6cNv6l/?utm_medium=copy_link

Telegram: https://t.me/EdEra_ua/509

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: