Samsung продовжує надавати клієнтську підтримку в Україні / Все новости / Главная

Компанія Samsung Electronics присутня на ринку України з 1996 року. Протягом цього часу Samsung доклала всіх зусиль, щоб забезпечувати українських користувачів передовими технологіями та надавати їм всю необхідну підтримку – від консультацій під час придбання до гарантійного обслуговування техніки. І попри всі випробування, що постали сьогодні перед Україною, компанія залишається з українцями, гарантуючи якісне сервісне обслуговування усім, хто його потребує, та підтримуючи роботу якомога більшої кількості сервісних центрів.

Samsung Electronics з нетерпінням чекає на день, коли усі ми знову зможемо безпечно насолоджуватися життям у кожному куточку України. Наразі, коли найголовнішим є життя та здоров’я людей, компанія забезпечує діяльність сервісних центрів у тих регіонах, де це є можливим.

Щоб дізнатися про доступність сервісного обслуговування у вашому місті, зателефонуйте за номером 0 800 502 000 з 7:00 до 22:00 щодня або зверніться в онлайн-чат на офіційному сайті: Samsung.com/ua.

Samsung робитиме все можливе для виконання своїх гарантійних зобов’язань, навіть якщо у вашому регіоні не працює сервісний центр. Зазначимо, що компанія пропонує безкоштовну послугу Pick Up Service, якою можуть скористатися власники мобільних та носимих пристроїв, викликавши кур’єра або самостійно надіславши до сервісного центру свій мобільний пристрій через найближче робоче відділення «Нової пошти».

Детальну інформацію користувачі можуть знайти на офіційній сторінці сервісу. Прохання звернути увагу, що послуга Pick Up Service є абсолютно безкоштовною як для гарантійних, так і негарантійних випадків. Вартість негарантійного ремонту визначається індивідуально для кожного випадку після проведення діагностики.

Samsung Electronics висловлює вдячність усім прихильникам своєї продукції, що завжди залишаються з улюбленим брендом. Зі свого боку компанія обіцяє, що труднощі не завадять Samsung виконувати свої зобов’язання перед усіма користувачами.

 

Тэги:   Samsung

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: