25% від усіх оплат на Work.ua йтимуть на потреби ЗСУ / Все новости / Главная

Від початку війни Work.ua допомагав армії своїм коштом, але тепер додатково відправлятимемо на потреби ЗСУ чверть від кожного сплаченого рахунку для наближення нашої перемоги.

«Попри  те, що з 24 лютого наші продажі відчутно впали, ми розуміємо, що перемога важливіша за все на світі. А для цього потрібно продовжувати допомагати. Тож ми зібралися і продовжили слідувати своїм цінностям та допомагати людям. Завдяки команді волонтерів Work.ua, ми створили єдину систему допомоги ЗСУ, вимушеним переселенцям та одне одному», - говориться у прес-релізі Work.ua.

Силами команди Work.ua вже виконано понад 300 завдань з допомоги на 15 млн гривень протягом першого місяця війни:

  • Купили та передали нашим воїнам більш як 200 бронежилетів та 500 комплектів захисних плит.
  • Розвантажили 35 тонн піску, відвезли ще 750 мішків.
  • Перерахували 5 млн гривень у фонд «Повернись живим».
  • Придбали 10+ машин для військових та ТрО.
  • Передали тонну пального на потреби армії.
  • Закупили та передали понад 250 карематів, 250+ спальників.
  • Відвозили продукти, медикаменти, малярні стрічки, їжу, військове спорядження в аеропорт, штаб Нацгвардії, військові частини, шпиталь, волонтерський центр та для тероборони.
  • Купували окуляри, ремені, наколінники, прожектор, батарейки, одяг, канцелярію, трекінгові черевики, рідке мило, біноклі, шоломи, телефони, солодощі.
  • Відвантажили 2 тонни гуманітарної допомоги: памперси та дитяча їжа, рідке мило, жіноча гігієна, консерви, крупи.

Медіафронт:

Команда продовжить діяльність в напрямку пошуку та закупівель таких необхідних і вкрай важливих речей, як-то бронежилети, тепловізори, автівки тощо. Тож відтепер 25% з кожного оплаченого рахунку буде використовуватись на потреби армії.

«Попри те, що кількість вакансій на сайті знизилася майже у 10 разів, а отже і кількість оплат від клієнтів, ми зберегли команду і продовжуватимемо допомагати Україні. Так, зараз важкі часи для бізнесу, але перемога — понад усе. Тому ми вирішили майже з перших днів війни спрямувати сили на допомогу армії й продовжимо це робити, залучаючи також кошти з усіх нових оплат від роботодавців», — каже співвласник Work.ua Артур Міхно.

Періодично платформа робитиме звіти про зібрані кошти.

 

Тэги:   Work.ua

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: