В Україні створено новий інвестиційний фонд Burner / Все новости / Главная

Війна - не привід зупиняти розвиток економіки. Війна - привід робити ще більше, сильніше та краще, аби прискорити відновлення бізнесу та компенсувати втрати. Повномасштабне вторгнення росії на певний час загальмувало, але не зруйнувало планів із відкриття нових можливостей для розвитку стартапів в країні.

На інвестиційному ринку України з’явився новий гравець - фонд Burner, що надає SMART-інвестиції діджитал-проєктам на усіх стадіях розвитку (Idea, Pre-seed, Seed, Stage A). Відмінна риса Burner - опція не лише фінансової підтримки, але й підсилення починаючих команд своєю багаторічною експертизою із запуску успішних ІТ-продуктів.

Burner став логічним продовженням та структуризацією інвестиційної діяльності міжнародної IT-компанії Boosta. Цей напрямок почав розвиватися у 2017 році, аби у 2022 році вийти на принципово новий рівень.

Після проведення першої інвестиційної угоди до нас усе частіше почали звертатися команди, що потребували ресурсів на запуск нового проєкту чи виведення вже існуючого на новий рівень. У певний момент ми зрозуміли, що наш досвід та ресурси можуть стати своєрідним трампліном для команд-початківців у виході на нові ринки та ефективного підкорення цілей”, - Дмитро Бондар, співзасновник та Advisor інвестиційного фонду Burner.

Серед проєктів, що вже отримали інвестиції - маркетплейс цифрового дизайну MasterBundles, SEO-агенція SeoProfy, iGaming-компанія AdlerTeam та інші. У цілому, з 2017 року було проінвестовано понад 10 проєктів.

Ми надаємо не лише фінансові ресурси для розвитку продуктів, але і збагачуємо їх власним досвідом та знаннями. Засновники стартап-ідей можуть дозволити собі цілком зосередитись на бізнес-задачах, адже Burner за потреби звільнить їх від усіх операційних процесів (як-то рекрутинг, фінанси, адміністративні завдання тощо). А синергія різнобічних експертиз сприяє досягненню небачених раніше результатів ”, - Ярослав Баклан, співзасновник та Advisor інвестиційного фонду Burner.

Щоб подати заявку на отримання інвестицій, необхідно заповнити форму на сайті фонду: http://brnr.co.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: