Створено відкритий IT-курс для всіх, хто прагне почати кар’єру в IT / Все новости / Главная

Через війну росії проти України, багато українців залишилися без роботи. Міжнародна IT-компанія GlobalLogic запускає відкритий курс IT Switch, що допоможе українцям без спеціалізованої освіти розпочати кар’єру в ІТ. Заняття проходитимуть онлайн з 14 червня, а студенти, що успішно завершать навчання, отримають сертифікат від GlobalLogic.

Згідно з даними Соціологічної групи «Рейтинг», станом на кінець квітня 2022 року 39% українців, які втратили роботу через війну, досі її не мають. При цьому 58% респондентів не проти перекваліфікуватися та отримати іншу професію.

IT Switch від GlobalLogic Education – це онлайн-курс із менторами та тренерами GlobalLogic, під час якого учасники зможуть отримати базові технічні знання для подальшого розвитку в ІТ. Курс створений для людей, які хочуть стати світчерами – тобто змінити професію та перекваліфікуватися в новий для себе напрям.

В рамках курсу учасники ознайомляться з ІТ-професіями та оберуть підходящу для себе, а також вивчатимуть архітектуру апаратного та програмного забезпечення, теорію алгоритмізації та кодування, особливості застосування різних мов програмування. Експерти GlobalLogic поділяться зі слухачами своїм досвідом та дадуть поради, корисні для подальшого навчання та проходження інтерв’ю на IT-позиції початкового рівня.

«Ми розуміємо складну ситуацію українців, що втратили роботу. Багато з них прагнуть стати частиною стабільної та перспективної галузі, але не мають технічної бази, ми хочемо допомогти у цьому, – зазначає керівник університетської програми GlobalLogic в Україні, кандидат технічних наук, доцент Євген Сакало. – Учасники IT Switch, які успішно завершать навчання, отримають онлайн-сертифікат, який підкріпить їхнє CV. Матеріали курсу можна буде використовувати як шпаргалку для подальшого навчання чи навіть технічних інтерв’ю».

Долучитись до курсу може кожен охочий – реєстрація на програму вже відкрита. Для участі потрібен особистий девайс (ноутбук, планшет або смартфон) і доступ до інтернету.

  • Старт курсу: 14 червня
  • Для кого: для усіх, хто хоче почати кар’єру в ІТ, але не має відповідного досвіду та технічної освіти
  • Тривалість: 1,5 місяці
  • Формат проведення: Online, Zoom
  • Навчання проводитиметься у вечірній час тричі на тиждень по 1,5 години.

Учасники можуть обрати й інші програми від GlobalLogic Education – наприклад, профорієнтаційний курс для старшокласників IT Choice або курс для вибору ІТ-професії IT Basic Course.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: