Lenovo представила першу у світі багатофункціональну систему на Windows — ThinkSmart One Smart Collaboration Bar для спільної роботи / Все новости / Главная

Компанія Lenovo під час виставки Infocomm 2022, що проходила у Лас-Вегасі, анонсувала ThinkSmart One Smart Collaboration bar — систему, призначену для невеликих та середніх за розміром конференц-залів, а також домашніх офісів. ThinkSmart One — перша у світі модель “все в одному” (All-in-one, AIO), що функціонує на базі Windows 10 IoT Enterprise із вбудованим процесором Intel Core 11-го покоління з технологією vPro. Новинка підтримує звичні застосунки для відеоконференцій: Microsoft Teams Rooms і Zoom Rooms. Вісім мікрофонів з функцією придушення шуму та відлуння, стереодинаміки потужністю 15 Вт і вбудована камера високої роздільної здатності з широким кутом огляду забезпечують виняткові звук та зображення. 

ThinkSmart One можна легко встановити, налаштувати та контролювати централізовано за допомогою ThinkSmart Manager. Модель пропонує підвищені рівні безпеки, доступні завдяки системі Intel vPro та операційній системі Windows 10 IoT Enterprise. Системою просто та зручно керувати на 10,1-дюймовому сенсорному екрані ThinkSmart Controller (такий як у комплектах для кімнат ThinkSmart Core). 

Інженери спроєктували ThinkSmart One з урахуванням тенденції до підвищення популярності гібридних просторів для співпраці, оскільки традиційні офіси перетворюються на більш динамічні простори для спільної роботи. ThinkSmart One розширює можливості платформ Lenovo для відеоконференцій та інших видів співпраці, які відіграють важливу роль у підвищенні продуктивності та залученості співробітників.

Переваги ThinkSmart One:

  • Виняткові та гнучкі можливості використання All-in-one пристрою включають в себе аудіовізуальні та обчислювальні системи вбудовані в панель, настінне кріплення та простий у використанні окремий контролер із сенсорним екраном.
  • Інноваційність та можливість масштабування завдяки безлічі портів вводу та виводу, зокрема HDMI та USB, а також два мережеві порти RJ45, один з яких оснащений функцією Power over Ethernet (PoE) для більшої адаптивності.
  • Захопливі аудіовізуальні ефекти, які можливі завдяки масиву із восьми мікрофонів з охопленням 180 градусів, камері Full HD з кутом огляду 100 градусів по горизонталі та стереодинамікам з радіусом дії понад вісім метрів.
  • Просте керування за допомогою контролера, що входить до комплекту, або віддалене керування за допомогою ThinkSmart Manager.

Програмне забезпечення та послуги з доданою вартістю

Як і всі продукти для переговорних кімнат Lenovo ThinkSmart, новинка ThinkSmart One одразу при покупці має трирічний пакет підтримки Lenovo Premier Support, що забезпечує комунікацію з досвідченими спеціалістами 24 години на добу та 365 днів на рік. Сервіс також включає один рік програмного забезпечення та послуг Lenovo з доданою вартістю:

  • ThinkSmart Professional Services: технічне обслуговування першого року допоможе ІТ-відділам налаштувати кожен комплект та інтегрувати пристрій у наявні платформи уніфікованих комунікацій. Також пакет включає однорічний поновлюваний контракт на технічне обслуговування, який також передбачає можливість передислокації в нове приміщення для зустрічей, якщо є така необхідність.
  • ThinkSmart Manager Premium — це пакет програмного забезпечення від Lenovo для керування спільними проєктами. Підтримка ефективної співпраці означає, що технологія завжди ввімкнена, завжди підключена та легка у використанні. ThinkSmart Manager Premium допомагає ІТ-відділам налаштовувати, контролювати й керувати всім портфоліо рішень ThinkSmart за допомогою єдиного інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу.

«Розв’язання проблем гібридної співпраці — це не просто можливість ясніше бачити й чути. Технологія повинна привнести більше природного особистісного досвіду у віртуальні зустрічі й забезпечувати цей досвід однаково для всіх учасників, — сказав Шеннон Маккей (Shannon MacKay), генеральний менеджер напряму Worldwide Smart Collaboration у Lenovo. — ThinkSmart One забезпечує інтелектуальну сумісну роботу, яка стимулює інновації за допомогою повсюдних, збалансованих і безперебійних технологій».

Більше про рішення Lenovo ThinkSmart за посиланням.

 

Тэги:   Lenovo Group Limited

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: