Компанія Delivery Hero придбала сервіс Glovo / Все новости / Главная

Delivery Hero SE (“Delivery Hero”, "Компанія” або “Група компаній”), відома у світі платформа локальної доставки, здійснила всі необхідні дії для завершення транзакції щодо GlovoApp23, S.A. («Glovo»). Компанія буде мажоритарним акціонером Glovo і матиме приблизно 94% акцій на неподільній основі в провідній багатокатегорійній платформі доставки. Очікується збільшення акціонерного капіталу Delivery Hero та подальший допуск до торгів.

Ніклас Остберг, CEO та співзасновник Delivery Hero, сказав: “Це партнерство демонструє ідеальне поєднання і ми раді вітати Glovo у родині Delivery Hero. Ми знаємо, любимо та довіряємо один одному багато років. Наші команди мають однакове бачення, проте ми все ще можемо чималому навчитися один в одного через обмін знаннями та вивчаючи як технологічну, так й операційну синергію.”

Оскар П`єр, CEO та співзасновник Glovo, додає: “Об`єднання зусиль з родиною Delivery Hero прискорить зростання та розвиток нашого продукту. Разом ми будемо надавати послуги величезній частині населення на чотирьох континентах, а мільйони локальних бізнесів і кур’єрів продовжать отримувати переваги співпраці з нашою платформою. Ми щасливі нарешті працювати разом, ділитися досвідом і технологіями з іншими брендами в Групі компаній.”

Сильні позиції Glovo у Південній Європі та EEMEA доповнює глобальну присутність Delivery Hero, збільшуючи загальну кількість країн до 74 та надання послуг до 2,2 мільярдам  людей на чотирьох континентах. У результаті цієї транзакції, стратегічне партнерство дозволить обом компаніям використовувати технологічний та операційний досвід один одного. Glovo продовжить працювати під своїм актуальним брендом і платформою під керівництвом нинішньої команди на чолі з двома засновниками Оскаром П’єром і Сашею Мішо, які продовжують інвестувати в Glovo.

Більш детальну інформацію про результати діяльності Glovo за перше півріччя 2022 року планується оприлюднити в наступні тижні після формального закриття транзакції.

 

Тэги:   Поглощения

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: