Нові складані смартфони та інші піддсумки Samsung Galaxy Unpacked 2022 / Все новости / Главная

Сьогодні відбулася презентація Samsung Galaxy Unpacked 2022, в рамках якої були презентовані нові пристрої Samsung - складані смартфони Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4, смарт-годинник Galaxy Watch5 та Galaxy Watch5 Pro, а також навушники Galaxy Buds2 Pro. Розглянемо новинки докладніше.

Galaxy Flip4

Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4 належать вже до четвертого покоління складаних смартфонів Samsung, тож їх характеристики було суттєво вдосконалено.

Відеозйомка чи групові селфі з різних ракурсів і без допомоги рук – легко, потрібно просто частково скласти Flip4 й активувати FlexCam, навіть коли користуєтеся своїми улюбленими додатками. Завдяки співпраці Samsung і Meta, FlexCam оптимізовно до найбільш популярних соцмереж, зокрема Instagram, WhatsApp і Facebook. Знімати високоякісні селфі можна за допомогою зовнішнього екрана та основної камери з оновленим режимом Швидкий знімок (Quick Shot). Контент-креатори і влогери, безсумнівно, оцінять можливість розпочати відеозйомку з основної камери в режимі Швидкий знімок, а потім перейти в режим Flex, щоб продовжити запис без допомоги рук, не зупиняючи сам процес ні на мить. Тепер Швидкий знімок також дасть змогу робити селфі в режимі «Портрет» із попереднім переглядом фото з реальним співвідношенням сторін. Сенсор оновленої камери сприймає на 65% більше світла, що в поєднанні з можливостями мобільної платформи Snapdragon® 8+ Gen 1 гарантовано надає чіткіші та яскравіші фото і відео – і вдень, і вночі.

Flip4 створено, щоб дати максимальну свободу вашим рукам: робіть більше, навіть не розкладаючи смартфон. Телефонуйте, відповідайте на повідомлення, відкривайте автомобіль і керуйте віджетом SmartThings Scene – усе із зовнішнього екрана.

Galaxy Flip4 може знімати, відтворювати контент і тримати вас на зв’язку без підзарядки ще довше завдяки покращеній батареї ємністю 3700 мА·год. Flip4 тепер має підтримку надшвидкого заряджання (Super Fast Charging), тож у разі потреби можна легко відновити до 50% заряду всього приблизно за 30 хвилин, щоб залишатися на зв’язку.

Flip4 отримав тонший шарнір, згладжені кути, контрастне матове заднє скло та блискучу рамку. Теми Galaxy для обох екранів (зовнішнього і головного) доповняють особистий стиль користувачів кастомними шрифтами, піктограмами і дизайном, дозволивши їм повністю персоналізувати свій Flip4 – як зовні, так і зсередини. Крім того, зовнішній екран налаштовується цілковито на ваш смак за допомогою нових циферблатів і різних форматів фону, як-от зображень, GIF-файлів і навіть відео.

Galaxy Flip4 з’явиться у продажу у наступних кольорах: перлистому фіолетовому й графітовому, а також блакитному.  Ціни на Galaxy Flip4 стартують від 39 999 грн за версію 128 ГБ та 42 999 грн за версію 256 ГБ.

Galaxy Fold4 

Galaxy Fold4 - найбільш продуктивний наразі смартфоні компанії. Об’єднавши у Fold4 всі свої найкращі розробки в галузі мобільних технологій, Samsung вдалося наділити смартфон неймовірною функціональністю – і неважливо, складений він, розкладений чи в режимі Flex. Крім того, цей пристрій першим отримає Android 12L, спеціальну версію Android, створену Google для взаємодії з великими екранами, включно зі складаними.

Нова панель задач забезпечує робоче середовище дуже подібне до ноутбука, пропонуючи зручний доступ до улюблених і нещодавно відкритих додатків. До того ж нові жести прокручування роблять багатозадачність ще інтуїтивно зрозумілішою. Миттєво перемикайте повноекранні додатки на спливаючі вікна чи розділяйте екран навпіл, щоб зручніше займатися кількома справами водночас.

У співпраці з Google і Microsoft Samsung виводить багатозадачність на новий рівень. Додатки Google, зокрема Chrome і Gmail, тепер підтримують функцію перетягування (drag-and-drop), що дає змогу швидко копіювати й вставляти в інший додаток посилання, фотографії тощо. Google Meet ще більше зблизить людей, які попри всі відстані зможуть приємно проводити разом час за спільними віртуальними заняттями під час відеодзвінка, наприклад, за переглядом YouTube-відео чи геймінгом. Складаний дисплей чудово підходить, щоб отримати максимум від повного пакету Microsoft Office і Outlook, виводячи на екран більше інформації та забезпечуючи швидшу взаємодію з контентом. Доповнює ці багатозадачні властивості підтримка S Pen для малювання, нотаток та іншого, яке тепер простіше зберігається у чохлі-підставці Standing Cover зі спеціальним відділенням для електронного пера16.

 Galaxy Fold4 оснащений оновленим ширококутним об’єктивом на 50 Мп та об’єктивом із 30-кратним Космічним зумом, тож смартфон знімає просто приголомшливі фото і відео. Низка кастомізованих знімальних режимів, зокрема ширше застосування зуму, що активується в режимах Capture View, режимі попереднього перегляду на обох екранах (Dual Preview) та зйомці селфі на основну камеру (Rear Cam Selfie), допомагає сповна скористатися всіма перевагами унікального формфактора для найбільш ефективної і гнучкої зйомки. А із збільшеними на 23% пікселями основного сенсора зображення і вдосконаленими алгоритмами обчислення ви гарантовано отримаєте чіткі кадри навіть вночі.

 Пориньте в улюблений контент на більш імерсивному, виразному та яскравішому 7,6-дюймовому головному екрані з адаптивною частотою оновлення 120 Гц і менш помітною камерою, що вмонтована в дисплей, з новою розсіяною схемою розміщення пікселів. Додатки популярних соцмереж – на кшталт Facebook – оптимізовано для роботи на великому екрані, завдяки чому споживати контент стало зручніше. Запускайте улюблені додатки розважальних стрімингових сервісів, як-от Netflix, у режимі Flex і вільно насолоджуйтеся переглядом – і не потрібно підтримувати смартфон. Навіть якщо додаток не оптимізовано, новий тачпад для Flex дозволить із неймовірною точністю керувати плеєром у цьому режимі: призупиняти й відтворювати відео, перемотувати назад, масштабувати контент.

 Геймери оцінять більшу швидкість ігор, що стало можливим завдяки потужній мобільній платформі Snapdragon® 8+ Gen 1 та підтримці надшвидкісної мережі 5G23. Тонший шарнір, менша вага та вужчі рамки разом із ширшим екраном дозволяють зручно користуватися зовнішнім екраном однією рукою.

 Samsung продовжує руйнувати бар’єри на шляху до інновацій, щоб забезпечувати користувачів витривалими пристроями, зовні та зсередини. Корпус з Armor Aluminum, захисне покриття шарніра, ексклюзивне скло Corning Gorilla Glass Victus+ для зовнішнього екрана та заднього скла – це робить Flip4 і Fold4 найміцнішими складаними смартфонами Samsung. Головний екран було також зміцнено завдяки оптимізованій структурі шарів, що допомагає зменшити пошкодження від зовнішніх впливів. Крім того, Flip4 і Fold4 отримали водостійкість класу IPX8, а тому у їхніх власників поменшає тривог, якщо вони раптом потраплять під дощ.

 Galaxy Fold4 доступний у таких вишуканих кольорах: сіро-зелений та Фантом чорний. Ціна на Fold4 стартує від 74 999 грн за версію 256 ГБ та 79 999 грн за версію 512 ГБ.

Galaxy Buds2 Pro 

До нової серії Galaxy приєднуються Galaxy Buds2 Pro – найновіші преміальні бездротові навушники Samsung.

 Оцініть усю багатогранність улюбленого треку із передовим 24-бітним Hi-Fi аудіо, чий високий динамічний діапазон допоможе по-справжньому загубитися в музиці, у якій кожна нотка звучатиме кришталево чисто. Новий ефективний кодек від Samsung гарантує якісне та безперебійне відтворення музики, а новий коаксіальний двоканальний динамік створює як ніколи насичене звучання.

 Навушники отримали новий ергономічний дизайн, що зменшився на 15%, і надійну посадку із запобіганням прокручуванню, тож їх можна сміливо брати в спортзал чи на пробіжку. Шумна вулиця не стане на заваді важливому телефонному дзвінку, адже активне шумопоглинання (ANC) усуне всі зайві звуки. Нові Galaxy Buds2 Pro дозволяють тікати у свій власний світ і залишатися водночас на зв’язку.

 Якщо прямо посеред гри чи перегляду фільму на планшеті вам знадобиться відповісти на важливий телефонний дзвінок, всього з одним дотиком пальця Galaxy Buds2 Pro миттєво перемкнуть аудіоз’єднання на телефон. Buds2 Pro тепер пропонують функцію Auto Switch, завдяки якій ви зможете без зусиль перейти від улюбленого серіалу до телефонної розмови з близькими.

 Губити навушники неприємно, але з Buds2 Pro тепер це не страшно: сервіс SmartThings Find швидко й легко встановить їхню локацію, і неважливо, розміщуються вони в зарядному кейсі чи ні.

Galaxy Buds2 Pro доступні в трьох цілковито нових м’яких і нейтральних кольорах, що ідеально поєднуються з новими складаними смартфонами: графітовому, білому та Перлистому фіолетовому.

Galaxy Watch5 та Galaxy Watch5 Pro

Годинники оснащені інтуїтивно зрозумілими інструментами для формування щоденних звичок здорового життя та передовим функціоналом із покращеною продуктивністю. Galaxy Watch5 – досконалий гаджет для використання у щоденному житті, а Galaxy Watch5 Pro є найновішим доповненням лінійки Galaxy Watch, найбільш захищений, витривалий та багатофункціональний годинник Samsung.  

 Люди все частіше прагнуть складати усвідомлені цілі й плани дій щодо свого здоров’я, і Samsung пропонує все необхідне для цього: детальний моніторинг і практичні дані, що забезпечать користувачів потрібною інформацією на їхньому шляху тренувань та оздоровлення. Galaxy Watch5 оснащено унікальним датчиком Samsung BioActive, що розгортає нову сторінку у сфері цифрового моніторингу організму. Вперше представлений у серії Galaxy Watch4, Samsung BioActive використовує єдиний унікальний чип, у якому поєднано три високофункціональні датчики здоров’я – оптичний датчик серцевого ритму, датчики електрокардіограми (ЕКГ) та біоімпедансного аналізу. Разом вони надають комплексні показники, зокрема частоти серцевих скорочень, рівня кисню в крові й рівня стресу. Крім того, завдяки відстеженню артеріального тиску й ЕКГ прямо із зап’ястя користувачі зможуть краще розуміти стан свого серця. З 2020 року компанія Samsung розширила ці функції на 63 ринки, включно з Україною, щоб кожен міг моніторити своє здоров’я – ефективно і щодня.

 Завдяки збільшеній площі контакту із зап’ястям Galaxy Watch5 відстежує показники здоров’я точніше, ніж Galaxy Watch4. Потужний датчик BioActive 3-в-1 в поєднанні з іншими датчиками годинників серії Galaxy Watch5, зокрема з нещодавно представленим термодатчиком, забезпечує користувачів глибоким розумінням показників їхнього організму. Термодатчик використовує для вимірювання технологію, що гарантує більш точні показники, навіть якщо температура навколишнього середовища змінюється. Це відкриває безліч можливостей: для розробників – розвивати свої інструменти для моніторингу здоров’я, а для користувачів – отримати всі переваги цілковито нових функцій.

 Galaxy Watch5 створено, щоб рухатися щодня до нових перемог. Його комплексний та різнобічний функціонал виходить за межі просто занять спортом і охоплює такі етапи, як посттренувальний період, відпочинок і відновлення. Інструмент аналізу складу тіла змальовує детальну картину загального стану здоров’я, забезпечуючи користувачів індивідуальним підходом до постановки цілей і скеровуючи їх за допомогою персоналізованих тренувань та відстеження прогресу. А оскільки якісний відпочинок не менш важливий за ефективне тренування, Galaxy Watch5 надає всі необхідні для цього дані: вимірює серцевий ритм після інтенсивного тренування та пропонує індивідуальні рекомендації щодо споживання води з огляду на пітливість.

Ще одна важлива складова здоров’я – якісний нічний відпочинок, і тут інструменти Galaxy Watch5 також стануть у пригоді. Sleep Scores допоможе краще зрозуміти режим сну (відстежує стадії сну, визначає хропіння та рівень кисню в крові), а передовий Sleep Coaching – вдосконалити звички сну через індивідуально підібрану місячну програму. Завдяки інтеграції SmartThings Galaxy Watch5 автоматично активує попередньо задані налаштування для під’єднаних світильників, кондиціонерів і телевізорів, створюючи ідеальні умови для відпочинку. Користувачі можуть повноцінно відпочити, знаючи, що розширений інструмент для визначення падінь сповістить їхній визначений екстрений контакт, якщо ви чи ваша близька людина спіткнеться вдома чи впаде з ліжка.

 Батарея Galaxy Watch5 має на 13% більше ємності, а лише вісім хвилин заряджання забезпечать вісім годин моніторингу сну – на 30% швидше, ніж Galaxy Watch4. Galaxy Watch5 також отримав додатковий захист від зовнішніх впливів: сапфірове скло Galaxy Watch забезпечує на 60% твердіше покриття. Із голосовим керуванням Google Assistant миттєво запустить Spotify, коли вам заманеться прослухати улюблену пісню, а незабаром не знадобиться навіть під’єднання до смартфона, щоб прокласти маршрут на Google Maps зі свого зап’ястя. Меломанам, безперечно, сподобаються такі новинки, як SoundCloud та Deezer. Крім того, One UI Watch4.5 забезпечить більш інтуїтивне користування смартгодинником зі зручнішим набором тексту, простішим способом здійснення дзвінків та низкою нових функцій доступності.

Galaxy Watch5 Pro – функціональніший і міцніший для прихильників активного відпочинку

Galaxy Watch5 Pro, найновіше доповнення портфоліо Galaxy Watch, створено для тих, хто не уявляє свого життя без прогулянок просто неба – піших, велосипедних і не тільки. Завдяки своїм преміальним матеріалам Galaxy Watch5 Pro завжди готовий до виклику: сапфірове скло краще витримує зношування й подряпини, а міцний титановий корпус із виступаючою рамкою надійно захищає дисплей. Galaxy Watch5 Pro також постачається із новим міцнішим ремінцем D-Buckle Sport Band, що надійно й акуратно охоплює зап’ястя.

Міцний і витривалий Galaxy Watch5 Pro оснащено найбільшою батареєю серед годинників Galaxy Watch – на 60% більшою, ніж у Galaxy Watch4, ідеально для підкорення нових доріг. Це також перший Galaxy Watch із підтримкою GPX. Вирушайте в похід, записуйте маршрут і діліться ним із однодумцями через додаток Samsung Health за допомогою Route Workout. Готуєтеся встановити нові рекорди чи просто хочете урізноманітнити свої дні – завантажуйте пішохідні чи велосипедні маршрути і вперед! Інтуїтивно зрозумілі покрокові вказівки дозволять повністю зосередитися на дорозі перед вами й не відволікатися на карту. А з функцією Track back ви без проблем повернетеся на початок маршруту, коли настане час вирушати додому.

Починаючи з 10 серпня Galaxy Watch5 та Galaxy Watch5 Pro доступні для попереднього замовлення, у роздрібній торгівлі в Україні – з 16 вересня.

 Galaxy Watch5 доступний у наступних кольорах: графіт, сапфір і срібний для великої 44-мм моделі, а також графітовий, рожеве золото і срібний для меншої 40-мм моделі. Рекомендована ціна Galaxy Watch5 починається з 10 999 грн за Bluetooth-версію та 12 999 грн за LTE.

 Galaxy Watch5 Pro із 45-мм дисплеєм доступний в кольорах титановий чорний і титановий сірий. Ціна починається з 17 999 грн за Bluetooth-версію та 19 999 грн за LTE.

 

Тэги:   Samsung, Samsung Galaxy

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: