Снюс White Fox: п’ять смаків у п’яти кольорах / Все новости / Главная

White Fox — це шведський бренд нікотинових пакетів від GN Tobacco, всесвітньо відомий своїми порціями високої міцності зі свіжим, яскравим смаком. Торговельна марка з’явилася у 2019 році як постачальник безтютюнових продуктів.

На відміну від іншіх брендів, снюс Вайт Фокс містить концентрацію 16 мг/г або 16,5 мг/г, що підходить лише для досвідчених споживачів, оскільки всі порції належать до надзвичайно сильної категорії. Однак не лише велика кількість міліграмів нікотину робить ці вироби інтенсивними, але й оптимізовані рівні вологості та pH, що сприяють швидкому вивільненню усіх інгредієнтів.

Особливості продукції

Банки White Fox виділяються з-поміж інших, оскільки вони прикрашені геометричною формою морди лисиці.  Залежно від міцності ємності відрізняються за кольором. Світліші тони означають менший вміст нікотину, тоді як темні відтінки демонструють більшу міцність.

Оскільки порції не містять тютюну, замість використання звичайного тютюнового наповнювача вміст пакетика складається з макрокристалів целюлози та ксантанової камеді, а також ароматизаторів для регуляторів смаку та кислотності. White Fox дуже добре ароматизує свої білі нікотинові пакети та використовує для цього високоякісні ефірні олії, які підсилюють ефект від нікотину.

Нікотинові пакети Вайт Фокс виготовлені з матеріалу, який створює більш комфортний снюсовий досвід у порівнянні з папером, який зазвичай використовується. Матеріал являє собою різновид флісу, який виробляється для контролю виведення нікотину з порції та є м’яким і приємним для використання під губою.

Флісові пакетики повністю білі, що мінімізує розтікання та дає змогу довше зберігати аромат і нікотин. Сама класифікація all white означає, що виріб не фарбує зуби та язик.

Асортимент White Fox

Бренд пропонує продукцію у п'яти кольорах, що відповідає п'яти смакам. Отже, можна купити такий White Fox:

  • Black Slim All White — це чорна банка зі смаком димного тютюну та ароматними нотами троянди. Нікотин витягується з листя тютюну безпосередньо перед додаванням до пакетиків. Виріб має вміст нікотину на рівні 30 мг/г, що майже вдвічі більше у порівняні з іншими продуктами лінії.
  • Full Charge — червона банка з вираженим смаком м’яти. Рівень нікотину становить 16,5 мг/г, а самі порції мають великий розмір.
  • All White Portion — блакитного кольору банка, що містить класичний охолоджувальний м’ятний смак. Мішечки довгі та звужені, щоб ідеально підходити під губу. Вміст нікотину — 16 мг/г.
  • Double Mint Slim — банка бірюзового та сірого кольорів, має подвійний м’ятний смак завдяки натуральним ефірним оліям м’яти та ментолу. Концентрація нікотину становить 16 мг/г.
  • Peppered Mint Slim All White — банка зеленого кольору, в якій класична м'ята з охолоджувальним ефектом змішана з гострим чорним перцем. Рівень нікотину становить 16 мг/г, а мішечки виконані у слім-форматі.

Бренд пропонує вибір між двома розмірами мішечків — тонким або великим. І те й інше має переваги залежно від ваших потреб і вподобань. Усі продукти, окрім Full Charge, мають тонкий формат, створений, щоб непомітно поміщатися під губою, що дає змогу використовувати їх де завгодно та коли завгодно.

Великий формат видимий, але охоплює більшу площу поверхні ротової порожнини, на якій нікотин може контактувати з яснами, внаслідок цього ефект від споживання сильніший.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: