Нова карта пам'яті Fortnite для Nintendo Switch від Western Digital та Epic Games / Все новости / Главная

Western Digital у партнерстві з Epic Games і Nintendo анонсує першу офіційно ліцензійну картку Fortnite SanDisk microSDXC для Nintendo Switch.

Нова ексклюзивна карта пам’яті для Nintendo Switch розроблена, щоб надати гравцям постійне та надійне сховище, коли вони потрапляють у Fortnite, незалежно від того, як вони грають. Картка також була протестована та схвалена для використання з усіма системами Nintendo Switch і має обмежену довічну гарантію, щоб забезпечити геймерам спокій та надійність, необхідні для того, щоб взаємодіяти з командою.

«З сотнями мільйонів шанувальників по всьому світу Epic Games є лідером і новатором в ігровій індустрії», — коментує Сьюзен Парк, віце-президент відділу управління продуктами Consumer Solutions у Western Digital. «Ми дуже раді співпрацювати з Epic Games і Nintendo, щоб допомогти фанатам покращити ігровий досвід, представивши спільноті Fortnite наші карти пам’яті спеціальної тематики».

Картка Fortnite SanDisk microSDXC для Nintendo Switch доступна за ціною $26,99 (128 ГБ) і $49,99 (256 ГБ) у визначених роздрібних магазинах Western Digital, в інтернет-магазинах і на Western Digital.

 

Тэги:   Гаджеты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: