Самовідновлюваний екран: міф чи реальність / Все новости / Главная

Нещодавно корпорація Apple оформила патент на пристрої з екраном, що самовідновлюється. Це буде новий смартфон з інноваційним гнучким екраном, який може самостійно відновлюватися від дрібних пошкоджень:

  • Потертостей;
  • подряпин. 

Поява такого патенту не стала великою несподіванкою, адже науково-дослідна група Apple давно вже працювала над питанням, як зробити так, щоб екран складався навпіл або згортався в трубочку, і при цьому продовжував працювати у штатному режимі. Основною проблемою було лише поява потертостей на екрані під час експлуатації. Тому активно шукалося альтернативне захисне покриття, яке відновлювалося б самостійно. З таким гаджетом буде зручно працювати чи грати в автомати.

Значення патенту

Сама поява патенту - це явний знак того, що рішення знайдено і дуже скоро новий IPHONE буде мати гнучкий екран (частково або повністю) з функцією самовідновлення. Експерти вважають, що новий пристрій складатиметься з трьох частин, де між двома стандартними, стаціонарними екранами розташовуватиметься гнучка область. Однак на даний момент це просто думки, адже це може бути смартфон з гнучким, багатошаровим екраном.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: