Finmap та Awesomic закликають бізнеси та IT-спільноту приєднатись до збору для ЗСУ. Планують придбати дрон Punisher / Все новости / Главная

З перших місяців від початку повномасштабного вторгнення українська та міжнародна IT-спільноти почали активно долучатись до підтримки українців та Збройних Сил України у боротьбі проти ворога. Компанії та спеціалісти волонтерять, донатять, відкривають благодійні фонди, закуповують амуніцію, медикаменти та транспорт. А також долучаються до кіберфронту та ведуть “цифрову війну” з агресором. І головне – вони об'єднуються заради спільної мети.

Сервіс обліку грошей для сучасного бізнесу Finmap разом із партнерами відкрили кампанію зі збору коштів на безпілотник українського виробництва “Punisher”. Ціль – зібрати 70 000$ (близько 2 600 000 грн), придбати та транспортувати дрон на потреби наших воїнів у ЗСУ.

Компанії закликають ІТ та стартап спільноту, а також інвесторів доєднатись до цього збору. Адже тільки у кооперації та спільній роботі ми зможемо допомогти таким же IT-ентузіастам та підприємцям які наразі захищають нашу країну на фронті.

Наразі цю кампанію вже підтримали стартап Awesomic.

Долучитись до збору та надіслати донат можна на офіційному сайті: https://www.drone-for-victory.in.ua/ua

Раніше Іван Каунов, співзасновник Finmap, приєднався до Збройних Сил України як офіцер запасу. Тому наразі він разом з іншими хоробрими українцями та українками боронить Україну від загарбників.

З початку війни команда Finmap не раз ініціювала збори кошті та постачала нашій армії як волонтери важливе обладнання: 5 позашляховиків, 40+ систем нічного бачення, 200+ комплектів уніформи, 500+ кг медикаментів тощо. Також компанія надали безкоштовний доступ до сервісу волонтерським організаціям та створила програму з підтримки бізнесу “Сильний економічний фронт”.

Всю звітність, процес закупівлі та передачі БПЛ буде транслюватись на сайті збору, а також на сторінках в соціальних мережах команди:

Instagam Finmap https://www.instagram.com/finmap.online/

Instagram Олександра Солов’я https://www.instagram.com/alexsolovei/

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: