Woofz від Gismart разом із Petcube представляє курс «Один Вдома» / Все новости / Главная

Підбренд Gismart, додаток для дресирування собак Woofz, нещодавно почав співпрацю із міжнародним стартапом Petcube, що спеціалізується на розробці технологій для домашніх тварин. Разом вони представили новий спеціалізований курс «Один вдома», розроблений спеціально для  розв'язання “сепараційної тривоги”, тобто тривоги, спричиненої розлукою. Нині це одна з ключових проблем, з якою стикаються власники собак.

Згідно з внутрішніми даними Woofz, сепараційна тривога є серйозною проблемою. Кількість користувачів програми, які випробовують її, збільшилася приблизно на 15% за останні 12 місяців. 73% опитаних користувачів додатка Woofz сказали, що головною проблемою, з якою вони зараз стикаються, є тривога розлуки, оскільки собаки хвилюються, залишаючись вдома самі після COVID.

Новий курс «Один вдома» включає набір технік і вказівок щодо зменшення стресу від тривоги розлуки для власників та їхніх домашніх улюбленців. Курс містить спеціалізовані рекомендації щодо використання камери для домашніх тварин Petcube, яка допомагає стежити за вашою собакою коли вас немає вдома, а також спеціальний модуль для цуценят від 6 місяців та старше.

Ознаки сепараційної тривоги можуть включати жування, копання, втечі та інші деструктивні дії, і, навіть депресію.

«Це дуже захопливе партнерство, оскільки обидва наші бренди поділяють схожі цінності, вболіваючи за етичні, прозорі та сучасні способи дресирування собак. Незабаром ми зможемо анонсувати нові кроки нашої співпраці», – прокоментувала Наталія Шахметова, CMO Woofz by Gismart.

«Ми раді співпраці з Woofz, тому що освітній контент — важливий, часто батькам домашніх тварин бракує достовірної інформації... Від самого початку пристрої Petcube були створені для подолання тривоги розлучення, спеціальні тренувальні курси наблизять нас до успіху, — коментує Андрій Клен, співзасновник і директор з маркетингу Petcube. — Це проблема, яку ми вирішуємо вже понад десять років, і ми хочемо допомогти її подолати усім власникам домашніх улюбленців».

19 листопада Woofz вийшов на Product Hunt та увійшов у ТОП-2 дня.

Woofz by Gismart розроблено спільно з професійними кінологами. Застосунок містить в собі набір різних програм і курсів з дресирування у вигляді графічних роликів та покрокових інструкцій. Також всередині програми є зручний функціонал для трекінгу фізичної активності вашого улюбленця та календар важливих подій у житті собаки, таких як візит до ветеринара чи грумера. Woofz доступен безкоштовно на всій території України. Woofz був офіційно запущений на початку пандемії та протягом 2 років досяг понад 2 мільйони завантажень з майже 200 000 активних користувачів щомісяця, демонструючи стабільне зростання. Woofz співпрацює з кінологами із Великобританії, США, Португалії та інших європейських країн.

Petcube переосмислює догляд за хатніми тваринами і створює найпопулярніші камери для домашніх улюбленців та програмне забезпечення, що поєднує людей зі своїми тваринами. Пристрої Petcube дозволяють власникам дистанційно спостерігати, розмовляти, розважати і годувати хатніх улюбленців, водночас піклуючись про їх безпеку і здоров’я.

 

Тэги:   Petcube

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: