Google запрошує на навчальну програму "Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані" / Все новости / Главная

У сучасному світі розвиток хмарних технологій невпинно рухається вперед, дозволяючи бізнесу відкривати нові можливості для зростання. Завдяки машинному навчанню (Machine Learning, скорочено ML) компанії можуть використовувати дані, щоб вирішувати бізнес-проблеми за допомогою алгоритмів машинного навчання. Google прагне допомогти українцям та надає можливість отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями в межах програми “Розвивайте кар’єру з Google Cloud”, яка була представлена у вересні минулого року.

Цього року Google продовжує безкоштовну програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud” і оголошує про набір учасників на другий потік з фокусом на машинне навчання (Machine Learning) та роботу з даними. Завдяки цій програмі українці зможуть отримати знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями і розширити можливості працевлаштування. Учасники програми матимуть можливість отримати безкоштовні ваучери на складання іспиту, щоб отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud, а також інші призи.

До кінця 2023 року ми хочемо навчити до 10 000 українців, як працювати з хмарними технологіями щоб сприяти цифровій трансформації України та розширити можливості працевлаштування для ІТ-фахівців та спеціалістів суміжних спеціальностей.

Інформаційними партнерами програми стали Міністерство цифрової трансформації України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта.

Програма “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані” створена в Україні для:

  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть розвивати свої навички та кар’єру у сфері хмарних технологій.
  • Студентів ІТ-сфери, які потребують навичок роботи з Google Cloud для працевлаштування.
  • Нетехнічних фахівців, які працюють з даними (економістів, фінансистів, бізнес аналітиків, продуктових менеджерів, проєктних менеджерів, маркетологів тощо).

Для ефективного навчання рекомендується володіти хоча б базовим рівнем англійської мови.

Що отримають учасники програми

  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost - ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Практичний досвід світового рівня, здобувши бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges). Бейджі навичок підтверджують наявність у спеціалістів знань та практичного досвіду роботи у хмарі, що допоможе у розвитку кар'єри у сфері хмарних технологій.
  • Індивідуальні напрями навчання, у тому числі з фокусом на ML і данних. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом та практичне навчання.
  • Нагороди за три і більше отриманих бейджів навичок.
  • Безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок отриманих протягом перших двох потоків програми.
  • Зустрічі із фахівцями з хмарних технологій щодо підготовки до міжнародної сертифікації Google Cloud та карʼєрними консультантами.

Перейдіть за цим посиланням, щоб зареєструватися на другий потік. Навчання розпочнеться 1 лютого 2023 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом із інформацією про вебінари та сесії питань та відповідей з експертами з хмарних технологій.

Більше інформації про програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud: ML та дані” ви знайдете за посиланням.

Крім того, ці та інші ресурси, які має Google для отримання знань для школи, роботи чи життя, можна знайти на освітньому хабі Google Знання.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: